75 dakika çöpe 15 dakika farka

Kendi sahasında Trabzonspor'a kaybeden Beşiktaş'ta bazı taşlar yerinden oynadı, Bursa deplasmanından galibiyetle dönen G.Antepspor karşısında...


Ilk yarıda topu ezen ve kullanamayan Beşiktaş'ın el freni Sosa'ydı!...

Arjantinlinin kullandığı serbest vuruş, frikik ve kornerlerin bel hizasından yukarıya çıkmamasının nedenini anlayabilen varsa beri gelsin.

Ilk yarıda anlatılacak hiç bir şey yok....


Ikinci yarıya Sosa-Cenk değişikliği ve 4-4-2 düzenine geçiş Beşiktaş'ın oyunda Üstünlük kurmasına neden oldu.

75.dakikada kazanılan frikiği gole çeviren Oğuzhan'ın bu tarz vuruşlarını Sosa'nın da izlemesi isabet olacak. Oğuzhan'ın frikik vuruşu tam derslik bir vuruş!...


Golden sonra defansta açıklar vermeye başlayan G.Antepspor'un bu zaafını iyi değerlendiren siyah-beyazlılar farkı artırarak iyi bir galibiyet aldı.

75 dakikayı cömertçe harcayan Beşiktaş son 15 dakikada farka gitti!...

Beşiktaş'ın tartışmasız lideri Oğuzhan'dır!...

Şenol Hoca'nın da etkisi ile Oğuzhan, bu sene çok farklı bir sezon geçirecektir. Oğuzhan devamlılık sağladığı sürece eline su dökebilecek biri olacağını sanmıyorum.

Gomez geldiğine geleceğine pişman olacak galiba. Cenk sadece gol atmıyor, aynı zamanda iyi de oynuyor. Milli Takımı'n golcüsü olacağını daha önceden de söylemiştik ki bu düşüncemiz halen devam etmekte.

Ancaaaaaak!.....

Kaleci konusu, Şenol Güneş'in olduğu yerde Konuşmak bize düşmez ama Valdes de tercih edilecek bir kaleci olmamalı.

Şenol Hoca yedeklere stoper almıyorsa ve Franco ile Milosevic kadro dışı kalıyorsa bu takıma hızlı bir stoper şart oğlu şarttır!... Ersan'ın alternatifi değil, Ersan'ın alternatif olacağı bir transfere ihtiyaç var.

Veee en önemlisi de ön libero!... Atıp tutulan ve neredeyse istenmeyen adam gibi gösterilen Necip'in kısıtlı yeteneklerine rağmen takıma sağladığı katkı ortada iken Beşiktaş'ın bu bölgeye mutlaka transfer yapması gerekiyor. 

Sonuç olarak alınan farklı galibiyet sonrası lige verilecek ara Beşiktaş için ilaç olacaktır, tabii yönetim üzerine düşeni yapabilirse!...


Nedim GÜNGÖR
Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI