İzleme(me) Komitesi!

Nedim Güngör yazdı...

Transfer dönemi başladığından bu yana yazılan isimlerin sayısı belli değil.

Beşiktaş’ta ise gelecek oyuncu yok ama gidecek oyuncu çok. Ba ve Atınç gitti, kulübün kasasına da yaklaşık 20M Euro para girişi oldu. Daha da satılacak/satılabilecek oyuncu var.

Ancak burada bir sorun var. Gelen parada sorun yok bunun nasıl kullanılacağı soru işareti. Bugüne kadar yaptığı transfer hamleleri ile güven veremeyen karar vericilerin yanlış hamleleri elde edilen gelirin çarçur olmasına sebep olabilir.

Yıllardır Beşiktaş’ta izleme komitesinin varlığından bahsedilir ancak bu izleme komitesinin ne izlediği merak edilir.

Özellikle Atınç’ı Beşiktaş Kulübü pazarlamadı, Leipzig Kulübü kendisi buldu ve aldı. Transfer böyle yapılırın dersini verdi Ragnick!... Tıpkı Enes Ünal da olduğu gibi…

Malumunuz Beşiktaş 3-S ile anılıyor. Sağ Bek – Stoper – Stat!...

Fikret Orman başkan olduğundan bu yana her sene sağ bek ve stoper arayışı var. Elimizde izleme komitesi de var. Ancak ortada ihtiyaçları giderecek oyuncu yok!..

Sizce de tezat değil mi?

İnanın, Nevzat Demir Tesisleri’nde ki güvenlik görevlisine 3 sene antrenman yaptırsaydınız bugün süper bir sağ bek olurdu. Hor görülen alt yapınızdan bir oyuncuya şans verseydiniz, şimdi pişmişti.

Bu sene ise Andreas Beck ile anlaşıldı. Bekleyip göreceğiz!...

Ba ve Atınç iyi bedellerle elden çıkarıldı ama oyuncuyu satmanız için yerine de alternatiflerinizin hazır olması gerekir. Bunun içinde izleme komitenizin mutlaka raporu olmalı. Bugün gelinen noktada ise Beşiktaş’ın planlı bir çalışması olmadığını görüyoruz.

Kimi alırlar kim gelir bilemem ancak, yabancı sınırlaması kalkmışken Beşiktaş’ın mutlaka 2-3 proje oyuncusu alması gerekir. Satın alma opsiyonlu kiralama ya da gelecek vaad eden oyuncuları mutlaka takıma kazandırmalı. Yabancı sınırlamasının kalkmasının bir fırsata çevrilmesi gerekmektedir.

Özellikle Arjantin, Brezilya, Kolombiya gibi ülkelerden hücum oyuncuları bakılabilir, İsveç, Danimarka gibi ülkelerden de defansif oyuncular araştırılabilir.

Gabriel Barbosa, Kenedy, Kranevitter, Lucas Boye yıldızı parlamak üzere olan oyunculardan bazıları. Bu isimlerin bedelleri çok yüksek olabilir ama bunlar sadece birer örnek. Bu bölgelere gönderdiğinizi iddia ettiğiniz ekibiniz çok daha fazlasını izleyip bulabilir.

U-20 Dünya Kupası’nda bir tane bile takip edebileceğiniz oyuncu belirlediniz mi?

Yoksa izlemeye adam dahi göndermediniz mi?

Doğru birileri gitseydi buradaki kameralar öksüz kalacaktı!...

Konuşmadan, demeç vermeden ve de pot kırmadan duramıyorsunuz!...

Allah Beşiktaşlıya sabır versin!...


Nedim Güngör 

https://twitter.com/NedimGungor

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI