İsyan bu haykırış! 

Maçtan sonra disko.. 

Otelde kumar var.. 

Şampiyonluk gitti.. 

Aferin çocuklar.. Aferin çocuklar.. 

Diye bir tezahurat vardır Beşiktaş tribübünlerinde.. 

Ancak bu sezon, bu beste de bir değişiklik yapmak şart..! 

Şuan ki tablonun tek sebebi SLAVEN BİLİÇ dir.. 

Karakterli hoca.. 

Karizmatik hoca.. 

Duruşu olan bir hoca.. 

Peki ya taktik ? 

Hani nerede Teknik ? 

Arena da Galatasaray’a yenilirsin, bunun anlaşılır bir yanı vardır. Çocukların anlından öper, tebrik eder, gidersin. Derbi maçtır dersin.. Ancak rakibin ligin sonuncusuna kendi evinde puan kaybetmiş, her şey senin eline geçmiş, sen kalkıp hovardaca puan kaybediyorsun. Özellikle son 4..5 haftaya girilmişken takım olarak parçalaman, kopartman lazım bu maçları. Akhisar maçında kaleyi bulan ilk şutunu 54. Dakikada atıp sonra da “ hakem faulumüzü vermedi “ diyemezsin. Fenerbahçe ve Galatasaray, geriye düştüğü maçlarda nasıl baskı kurtuyorsa, sen de eğer en az onlar kadar şampiyonluğu arzuluyorsan o baskıyı kuracaksın! 

Stadın olmayışı.. Yapılan haksızlıklara rağmen ölüm sessizliğine bürünen yöneticilerin.. Maddi olarak yaşadığın olumsuzluklar.. Hakemlerin yanlı tutumları.. Bunların hiçbirisi bu yolda bahane olamaz! Olmamalı.. Kimse kusura bakmasın. Teknik ekibinden, futbolcusuna eğer sokaktaki taraftar kadar isteseydiniz, son 2 haftada 4 puan yitirmezdiniz. Şampiyonluk şansı matematiksel olarak her ne kadar devam etse de, artık imkansıza yakındır. Hep savunduğum birşey vardı. Kalite her zaman başarıyı getirir. Her ne kadar olumsuzluk yaşansa da, sporcu kalitesi sizden üstün olan takım bir şekilde akar ve yolunu bulur.

Mevcut oyuncuların canını dişine takması ve mücadele etmesinde hiç bir sorun yok. Sorun, şampiyonluk stresini ve havasını kaldıramamış olmalarıdır. Bu da tecrübe ve kalite ile gelir. Yönetimsel hataların tavan yaptığı bu yılda, bir de kaba göre şekil alan kongre üyeleri, dernek başkanları var.. Sezon boyunca bukalemun gibi türlü, türlü renklere bürünüp, eleştirsem mi, yanlarında mı olsam kararsızlığı içerisinde kendilerine kulüpte çaycı dahi olsa bir pozisyon kapmaya çalışanlarla alakalı daha sonra detaylı ama çok detaylı bir yazı yazacağım.

Efsane dediğiniz, her iki lafın bir tanesinde adını dilinize pelesenk ettiğiniz güzel adam SÜLEYMAN SEBA’nın adının verildiği bu sezon, o kupa artık hayal. Şimdi gidin rezalara loca satın, kombinesi olmayanlara posta koyun Sn.Başkan.. Ama hiç kendinize sormayın,”biz nerede yanlış yaptık” ? 

Saygılarımla 

Şafak MALATYA

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI