BEŞİKTAŞ ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI

Kartalhaber yazarı Tuğba Hacıbayramoğlu yazdı

Beklentiler boşa gitti. Beşiktaş Atatürk Olimpiyat Stadı’nda maç kazanamazmış. Yok efendim Beşiktaş’ın liderliği 1 hafta sürermiş. Miş muş.. Bu kadar iştahlı bir şekilde Beşiktaş’ın puan kaybetmesini bekleyenlere en iyi cevabı verdi sahada bu çocuklar.

Futbol, tartışılan penaltı, verilmeyen kırmızı kart hepsi bir yana, bu takım az para harcayarak, üstelik stadı olmadan bir orada bir burada oynayarak Olimpiyat Stadı gibi stat olma vasfını taşımayan bir sahada oynamak zorunda kalarak da kazanıyor. Çünkü Beşiktaş’ta takım ruhu var. Eksiği gediği yok mu? Var.

Gol attıktan sonra gol yemeye devam

Çünkü bu takım hala gol attıktan sonra 2 dakika geçmeden gol yiyor. Bu sıkıntıyı bir türlü gideremediler. Sürekli bu krizin aşılamamış olması canımı sıkıyor. Yine aynı hata. Gol attık, geçmedi 2-3 dakika yine gol yedik. Beşiktaş maçın son 15 dakikalık bölümünde baskıyı arttırdı. Üst üste pozisyonlar da çoktu.

Gökhan Töre takımın en iyisi

Gökhan Töre’yi izlemeye doyamıyorum. Kim ne derse desin bu çocuk hem oyunuyla hem takım arkadaşlarıyla kurduğu dostlukla, Beşiktaş’ın en iyisi olmayı hak ediyor. Dem Ba’nın penaltıları için bir sakinleştirici lazım bana. Topa gelip duruyor ya bende de bir şeyler duruyor. Artık penaltı pozisyonlarında yüzümü kapatacağım. Bu penaltı atışlarına yürek dayanmaz. Genç Atınç da bu takımda kalıcı olacağının sinyallerini verdi.

Beşiktaş, Bursaspor maçını kazanarak hem 3 puanı aldı hem de bu liderlik bir hafta sürer diyenleri iyi bir cevap verdi.

Tuğba Hacıbayramoğlu 

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI