Kartal gol gol gol

Kartalhaber.com yazarı Tuğba Hacıbayramoğlu yazdı...

Gegas’ı mı alalım Tanju Çolak’a yeniden forma mı giydirelim bilemiyorum. Ne yapmalıyız ki bu takıma gol attırabilelim. Anlamıyorum anlayamıyorum, bu kadar hücum edip pozisyona girip, gol atamamanın mantığını bir türlü anlamıyorum.


Her maçta aynı şey pozisyon pozisyon, hücum tamam göze hoş geliyor ama derler ya haticeye değil neticeye bakmak lazım. Zaten skor tabelasına bakarken pat bir de bakmışsın gol yiyoruz. Motta gidiyor, kanatlar boş kolayca hücuma çıkıyor takım. Olcay bastırıyor pres ki ne pres. Ama ya sonra…. Sanki bütün takım gol atmaya değil, atmamaya kilitlenmiş. De Bamba çare olur sanmıştım. Ama nafile o da ilaç olamadı. Penaltıyı atamasa yandık. Bu kadar hücum ve presten sonra kaleci Tolga sıkılıyor maçtan soğuyor ama gelen ilk atakta gol oluyor… Ne olacak bu takımın hali söyler misiniz bayanlar baylar?


Bi çare bekledim Mustafa Pektemek gol demek diye, o da yetmedi. Hadi şansızlık 1 tane kaçırdın, hadi gününde değildin kötü vurdun, ikinciyi kaçırdın. Rüzgar vardı üçüncüyü, yağmur vardı dördüncüyü, şanssızdın beşinciyi, kaçırdın da, 6 tane gol pozisyonu mu kaçar?


O penaltı olmasa ne yapacaktık? Ahlayıp sızlıyorum tabi ki grubun en güçlü takımından deplasmanda 1 puan almak çok güzel ama 3 puanı hak etmedik mi? Saç baş yolmadan maç izlemek istiyorum artık…

Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI