1. Lionel Messi, 9. Josef de Souza

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Josef de Souza, Avrupa'nın en iyeleri arasında yer aldı.

Süper Lig lideri Beşiktaş'ın gizli kahramanı Josef De Souza, bu sezon imza attığı istatistikleriyle Messi, Neymar ve Lewandowski gibi yıldızların olduğu listeye girmeyi başardı. 

Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Josef de Souza, Avrupa'nın en değerli oyuncuları sıralamasında Süper Lig'den ilk 10'a giren tek isim oldu.

Zirvede Barça'nın yıldızı var

InStat'ın gerçekleştirdiği ve futbolcuların istatistiki verileri ölçü alınarak yapılan listenin başında Barcelona'nın Arjantinli yıldız Lionel Messi yer aldı. Süper yıldız 405 puanla zirvede yer alırken, onu 381 puanla PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar ve 371 puanla da Bayern Münih'in Polonyalı golcüsü Robert Lewandowski takip etti.

Zirvede Barça'nın yıldızı Lionel Messi var

InStat'ın gerçekleştirdiği ve oyuncuların istatistiki verileri ölçü alınarak yapılan listenin başında Barcelona'nın Arjantinli yıldız Lionel Messi yer aldı. Süper yıldız 405 puanla zirvede yer alırken, onu 381 puanla PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar ve 371 puanla da Bayern Münih'in Polonyalı golcüsü Robert Lewandowski takip etti.

Listeye 9. sıradan girdi

Josef de Souza ise 304 puanla listeye 9. sıradan girmeyi başardı. Daha önce 3 sezon Fenerbahçe forması da giyen Josef, Beşiktaş'ın bu sezonki çıkışında büyük pay sahibi oldu.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI