2. Ödül Senin Gecesinde Kim, Kaç Para Bağışladı? Toplam Ne Kadar Para Toplandı?

Beşiktaş‘ın 12 Haziran 2020 tarihinde başlattığı ‘’Bırakmam Seni’’ Kampanyası bütün hızıyla devam ederken, "Ödül Senin Çekiliş”i sönük geçti.

Beşiktaş‘ın 12 Haziran 2020 tarihinde başlattığı ‘’Bırakmam Seni’’ Kampanyası bütün hızıyla devam ederken, "Ödül Senin Çekiliş”i sönük geçti. Başkan "Çebi'nin rekor gelir bekliyorum diyerek açılışını yaptığı gecede toplam 2 Milyon TL'ye yakın bağış  sözü verildi. 

Vodafone Park Stadı’nda düzenlenen ve Beşiktaş'ın resmi YouTube kanalından naklen yayınlanan gecede Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile birlikte Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik direktör Sergen Yalçın, Beşiktaşlı eski sporcular, Beşiktaş bünyesindeki tüm branşlara ait sporcu ve antrenörler katıldı. 

"Rekor bekliyoruz"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Bu gece bize katkı vereceğiniz için çok teşekkür ederim. İnanıyorum ki bu gece Beşiktaşlılar bir rekoru kovalayacaktır. Beşiktaş her şeyin altından kalkacaktır." diyerek geceyi açtı. Gecede 2 Milyon TL.'ye yakın bir para bağışı vaad edilirken 100 bin TL. kadar da SMS bağışı yapıldığı belirtildi. 

Bırakmam Seni kampanyasında kim, ne kadar bağış sözü verdi?

Enis Ulusoy - Beşiktaş YK Üyesi: 100 bin TL

Erdal Torunoğulları'nın kuzeni Metin Torunoğulları: 20 bin TL

Karamürsel BJK Derneği: 7000 TL

İnan Esen - İzmir BJK Derneği Başkanı: 60 bin TL

YK Üyesi Umut Şenol'un babası Oğuz Şenol: 50 bin TL

Umut Şenol - Beşiktaş YK Üyesi: 50 bin TL

Fatih Avşar - Beşiktaş YK Üyesi: 100 bin TL

Emre Öz: 250 bin TL

Metin Ergüven: 100 bin TL

Beşiktaşlı futbolcular gecede yer aldı

Beşiktaşlı futbolcular da gecede yer alırken,  Umut Nayir ve Ersin Destanoğlu bağış toplayan sporcular arasında yer aldı. 

Umut Nayir: Lige zor bir deplasman maçıyla başlıyoruz. Trabzonspor önemli bir kulüp. Zor bir sezon bizi bekliyor, umarız sakatlıksız güzel bir sezon geçiririz.

Ersin Destanoğlu: Güzel bir sezon bizi bekliyor. Umarım ligi şampiyon olarak bitiririz. 

Acun Ilıcalı'dan destek 

Fenerbahçeli ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı da Beşiktaş'a destek verdi. Ilıcalı, "Bütün Beşiktaşlıları 'Bırakmam Seni' kampanyasına katılmalarını davet ediyorum. Beşiktaş'ın yeri başka. Babam Beşiktaşlıydı ve ben de yıllarca Beşiktaş muhabirliği yaptım" dedi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI