2019'un kralı

Başakşehir'e karşı zaferi getiren Burak, 2019 yılı içinde Süper Lig’de gol kralı durumunda.

Başakşehir'e karşı zaferi getiren Burak, 2019 yılı içinde Süper Lig’de gol kralı durumunda.

Alanyasporlu Cisse ile beraber 8 gol atan Burak ligde forma giydiği son 8 maçta 8 gol ve 1 asistle 9 gole katkı yaptı. Burak, Vodafone Park'ta çıktığı 6 maçta rakip filelere 7 gol gönderdi.

'BEŞİKTAŞ'
Fenerbahçe'ye döneceği iddia edilen Caner, Başakşehir maçı sonrası bunları yalanlarcasına bir paylaşım yaptı. İnstagram'da fotoğrafını yayınlayıp "BEŞİKTAŞ" yazan Caner, 'güç ve kartal' emojisi koydu. Bu gönderiye Burak Yılmaz'dan da beğeni geldi.

ÇEBİ AÇIKLADI
Eski Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi, kulübe başkan adayı olmak istediğini ifade etti. Çebi yaptığı açıklamada çevresi tarafından başkanlık konusunda ısrarın olduğunu ve zamanı gelince bu görevi istediğini kaydetti ve "Doğru zamanda doğru işler yapmalıyız" dedi.

PEKTEMEK BİTTİ
Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek devri bitti. Güneş, Fikret Orman'ın, "Gelecek sezon bizimle olmayacak" dediği oyuncuyu Başakşehir maçının kadrosuna dahil etmedi. Güneş'in Pektemek'i çok zorda kalmazsa sezon sonuna kadar kullanmayacağı bildirildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI