4 futbolcunun bileti kesildi

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı operasyona başlıyor.

Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı, yeni sezon öncesinde 4 futbolcunun biletini kesti. Başarılı teknik adamın, Roco, Mirin, Larin ve Lens’i kadroda düşünmediği ve satılması yönünde rapor verdiği belirtildi.

Abdullah Avcı, ‘Gönderin’ raporu verdi

10 gündür Siyah-beyazlı kadroda yer alan bütün futbolcuların lig içinde ortaya koydukları performansları inceleyen Avcı’nın ilk etapta 4 oyuncu ile yolların ayrılmasını istediği ifade edildi. Hürriyet’te yer alan habere göre geçen sezon başında rotasyonda kullanılmak üzere alınan ancak ağırlığı nedeniyle eleştiri konusu olan Roco, üstü çizilen ilk isim oldu. Pepe’nin ayrılması nedeniyle devre arasında transfer edilen Mirin de ikili mücadelelerdeki zayıflığı ve topu oyuna sokmadaki yetersizliği nedeniyle gözden düştü.

Oyuncuların ne kadar sözleşmesi bulunuyor?

Büyük umutlarla alınan ama gelişim kaydedemeyen Larin ile, şans bulduğu halde Fenerbahçe’de verimliliğine ulaşamayan Lens de Avcı’nın planları arasında yer almıyor. Siyah beyazlı yönetim, bu dört futbolcuyu öncelikle satmayı istiyor. Ancak iyi teklifler alınmaması halinde söz konusu oyuncuları kiralama yoluna da gidecek. Şilili Roco’nun 31 Mayıs 2021, Kanadalı Larin, Fransız Mirin ve Hollandalı Lens’in ise Beşiktaş ile 31 Mayıs 2022’ye kadar sözleşmesi var.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI