5 yıldız eşyalarını topladı

Beşiktaş'ta beklenen oldu ve Abdullah Avcı'nın istemediği 5 futbolcu yol ayrımında... İşte Beşiktaş'ta son dakika transfer haberleri

Beşiktaş'ın başına geçtiğinden bu yana performans analizi yapan Abdullah Avcı yönetime raporunu verdi. Siyah beyazlılarda 7 transfer isteyen Abdullah Avcı, mevcut takımdaki 5 futbolcuyu kadroda düşünmediğini bildirdi. İşte o radikal karar ve kadro operasyonun ayrıntıları...

Tecrübeli çalıştırıcı takımın yabancı oyuncuları arasından seçtiği 5 futbolcu için yönetime olumsuz görüş bildirdi.

Avcı, gidecek oyuncuların bir an önce netleşmesi gerektiğini belirterek topu yönetime attı.

Transfer için de raporunu sunan tecrübeli çalıştırıcı, takıma 7 oyuncunun takviye edilmesi yönünde görüş bildirdi.

Avcı'nın gönderilmesi için talimat verdiği oyuncuların ayrılmaları halinde sağ bek (yedek), sol bek, stoper, ön libero, sağ kanat, sol kanat ve santrfor (yedek) transferlerinin yapılmasını istediği öğrenildi.

Transferde atağa kalkmaya hazırlanan Beşiktaş'ın gündeminde Ömer Toprak, Visca gibi isimlerin yanı sıra gençler de yer alıyor.

Milli maçın ardından flaş iddia! Hasan Ali Kaldırım Fenerbahçe'den ayrılıyor

Siyah-beyazlılar Rapid Wien forması giyen 20 yaşındaki Mert Müldür (20) ile Altınordu'nun sağ beki Kerim Alıcı (21) için harekete geçti. Rapid Wien, Mert Müldür için 3 milyon euro talep ederken, siyah-beyazlılar oyuncuyu kiralamak istiyor.

Altınordu da Kerim Alıcı'nın bonservisi için 1 milyon euro fiyat biçti.

Avcı'nın gönderilmesini istediği oyuncular ise şöyle;

Quaresma

Lens

Larin

Mirin

Roco

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Visca'nın transferinde takas olarak kullanılmak istenen Lens, Beşiktaş'tan kazandığı 2,2 milyon euro'luk ücreti talep ediyor.

.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI