500 Milyon TL uçtu

Süper Lig’de Trabzonspor mağlubiyeti ile Şampiyonlar Ligi’ne katılma şansını kaybeden Beşiktaş, mali yönden büyük bir kayba uğradı.

Süper Lig’de Trabzonspor mağlubiyeti ile Şampiyonlar Ligi’ne katılma şansını kaybeden Beşiktaş, mali yönden büyük bir kayba uğradı. Geçen yıl da sezonu dördüncü biterek Devler Ligi’ne kalamayan Siyah-beyazlılar, büyük ekonomik sıkıntılar yaşamıştı.

Devler Ligi’ne katılamamanın faturası yüksek

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’ne kalamayarak ekonomik manada büyük bir kayıp yaşayan Kara Kartal’da sezon başından bu yana Negredo, Pepe, Babel ve Tolgay Arslan ile yollar ayrılmıştı. Yönetim, takımın yaşanan ekonomik nedenlerden dolayı takımın maliyetini aşağıya çekmeye devam edecek.

Beşiktaş bu sezonda kayıplarda

Gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi’ne kalamayacak Siyah-beyazlılar, yine yüksek bir gelirden mahrum kalacak. Üst üste şampiyonluk yaşanan iki sezonun ardından Şampiyonlar Ligi’nde önemli başarılara imza atan Kartal’ın geliri de büyük ölçüde artmıştı. 2018-2019’da Kupa 1’e katılamayan Beşiktaş’ın kaybı 250 milyon TL civarındaydı. Sabah’ta yer alan habere göre reklam açısından ve oyuncu parlatıp satma noktasında büyük öneme sahip Devler Ligi’nden uzak kalmanın iki yıllık maliyeti ise yaklaşık 500 milyon TL oldu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI