9 dakika 38 saniye!

Diogo Jota, UEFA Avrupa Ligi tarihine geçti

UEFA Avrupa Ligi K Grubu son maçında Wolverhampton'a konuk olan Beşiktaş, İngiliz ekibine konuk olduğu maçı 4-0 kaybederken 9 dakika 38 saniye içinde üç gol atan Diogo Jota, turnuva tarihinin en hızlı hat-trick yapan futbolcusu oldu.

UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda iddiası kalmayan Beşiktaş, son maçında konuk olduğu Wolverhampton karşısında 11 dakikada 4 gol yiyerek sahadan 4-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

İlk yarısı golsüz beraberlikle sona eren maçın 56. dakikasında oyuna giren 23 yaşındaki Portekizli futbolcu Diogo Jota, 1 dakika sonra skoru 1-0'a getiren isim oldu.

Portekizli futbolcu dakikalar 63'ü gösterdiğinde skoru 2-0 yaparken, İngiliz ekibi Wolverhampton 67. dakikada Leander Dendoncker ile farkı üçe çıkarttı.

Bu golden 1 dakika sonra yine sahneye çıkan Portekizli Jota maçın skorunu 4-0 olarak belirlerken hat-trick yapmayı başardı.

Oyuna girdikten sonra 9 dakika 38 saniye içinde üç gol atmayı başaran 23 yaşındaki futbolcu, Avrupa Ligi tarihinde en hızlı hat-trick yapan isim oldu.

Temsilcimiz Beşiktaş Slovan Bratislava, Wolverhampton ve Braga'nın olduğu grubu 3 puanla son sırada tamamlayarak Avrupa defterini kapattı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI