ABD'den transfer yasağı

Larin, Amerika Birleşik Devletleri'nden Türkiye'ye transfer yasağı getirtti.

Larin’in bonservisiyle ilgili eski kulübü Orlando City ile davalık olan Beşiktaş’ta, Kanadalı forvet de kendi alacakları için FIFA’ya gidince, MLS Yönetimi acil bir karar aldı... ABD’den Türkiye’ye oyuncu transferi yasaklandı.

Geçen sezonun  Atiba’nın referansıyla transfer edilen  Larin, Beşiktaş’ın başına dert oldu

Geçen yılın Ocak ayında bonservis bedeli ödenmeden MLS ekibi Orlando City’den kadroya dahil olan Larin’in,  kulübüyle 2 yıl daha kontratı olduğu öne sürülünce, Beşiktaşlılar 1 milyon 850 bin Euro ödemeyi kabul etmişti. Ancak Orlando City  daha fazlasını istedi ve taraflar davalık oldu.

Bu sezon  1 golü olan Larin de kendi alacakları için Beşiktaş’ı FIFA’ya şikayet etti.  Major League Soccer (MLS) yönetimi ise flaş bir karar aldı.
Larin’in bonservisiyle ilgili kulüpler arasındaki dava sonuçlanana kadar yasak devam edecek. Yani hiçbir kulübümüz, MLS’ten transfer yapamayacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI