Abdullah Avcı: 12 kişi oynadık

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Göztepe maçı sonrası basın toplantısında konuştu.

Abdullah Avcı, Göztepe maçını değerlendirdi. TFF Süper Lig ekibi

Abdullah Avcı'nın açıklamaları 

"İlk defa burada ev sahibi oldum. İnanılmaz bir duygu. 12 kişi oynadık diyebilirim. Önümüzdeki hafta da kendi sahamızda o güzel destekleri bekliyoruz. Sezon başından bu yana bir oyun dizayn etmeye çalışıyoruz. Çok bir arada oynayamamız fiziksel olarak eksik kaldık. Bugün yüzde 67'ye varan topa sahip olma vardı. Bugün zemin de iyi değildi. Bu oyunu geliştireceğiz. Oyunda dıoğru işler yapmaya çalıştık.

Burada önemli olan en fazla topla buluşan oyuncularımız beklerimiz oldu. Biz bunları geliştirmeye çalışıyoruz. İkinci yarı seyircinin coşkusu bizi ileri itti. Goller doğru zamanda geldi. Adım adım iyi şeyler yapmaya çalışıyoruz. Parça parça iyi şeyler yaptık. Bunu gerideyken de neleri nasıl yapacağımızı çalışacağız. Bu skor bizi mutlu etti.

Dorukhan çok iyi gidiyordu. Antrenmanın bitmesine 1 dakika vardı kaleciyle çarpıştı önümüzdeki hafta olur diye düşünüyorum. Medel ile ilgili henüz bilgi almadım."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI