Abdullah Avcı açıkladı; istifa edecek mi?

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Erzurumspor karşısında alınan şok yenilgi sonrası açıklama yaptı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Erzurumspor karşısında alınan şok yenilgi sonrası açıklama yaptı. 

İşte Avcı'nın sözleri; 

"Bugünkü maç için söylenecek bir şey yok. Top ayağımıza değmeyeden gol yedik. hedeflerimizden bir tanesi de kupaydı. Teknik heyet için, futbolcu kadrosu için çok kötü bir tecrübe oldu. Rakibimizi tabii ki tebrik ediyorum. Taraftarlar sahada iyi bir takım görmek istiyor. şampiyon olmak ister, saha içinde aksiyon, güzel bir futbol ister. şapkamızı önümüze koymamız koyup; değendirme yapmalıyız. Bu onların en doğal hakkı. Durum değerlendirmesi yapacağım, Bunu da yönetimle değerlendireceğiz.Geçen sezon da bu takımla 1-1 berabere kalmış Beşiktaş. rakibimiz hemen hemen aynı takım. 4 dakikada 2 gol yemek bize yakışmadı. Yönetim belki toplantı yapmak isteyecek, belki de biz yönetimle konuşmak isteyeceğiz. Konuşup, değerlendireceğiz

İki sezon önce Beşiktaş kupadan eleştirmişti. Geçen sezon da son 6 haftada 11 puan gerideydi Beşiktaş. 

Tabii ki geçen sezonla kıyaslamak doğru değil ama bu durumu değerlendireceğiz. 

Bu takımdan umut var mı; şöyle söyleyim bu takım 6 hafta üst üstte galibiyetler aldı. Uzun vadede ne olur bilemiyorum. Ama yakın vadede bazı yerlerin yapılması gerek. 

Alt lig takımlarından bir ekibe karşı üstünlük koyamıyorsanız futbolcularımın performanslarından memnun değilim. 

Saha içinde çıkan kavga için grup enerjisi çok önemliydi. Bizim de saha içi disiplini için yapacağımız bazı şeyler  olacak. Bunu zamanla da göreceksiniz.

Futbolcularımın performansını üstü çekmeye çalışıyorum. Ne kadar yetenekli olursan ol; oyun aklı ve fizik kondisyonun iyi değilse sonuç elde edemezsin."

Gelişmeler kartalhaber.com'da... 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI