Abdullah Avcı: Her kulvarda başarıya odaklandık

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ''Beşiktaş'ın amacı her kulvarda başarı'' dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve kaleci Loris Karius, UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasından önce değerlendirmelerde bulundu.

İşte Avcı ve Karius'un açıklamaları:

LORIS KARIUS: Yarın bizim için yeni bir kulvar başlıyor. Öncellikle hedefimiz gruplardan çıkabilmek. Geçen sezon bunu başaramamıştık. Yarın deplasmanda kazanarak başlamak istiyoruz. Takım arkadaşlarımız ve ben heyecanlıyım. Takımın yeni teknik direktörü, yeni oyuncu grubu ve yeni bir sistemi var. Rizespor maçında çok iyi oynadık, 3 puan almamız lazımdı. Gazişehir maçını ayrı tutuyorum. Genel olarak şunu söylebilirim; iyi yoldayız. Futbolda bazı şeylerin oturması için zamana ihtiyacımız var. Bu sürecin yerine oturduğunu ve her şeyin iyiye gittiğini söyleyebilirim.

Favori kelimesini kullanmak iddialı bir kelime olur. Rakibimiz Slovakya'nın en büyük takımı onlara saygı duyuyoruz. Umudum şu ki yarın biz maçı kazandık bunu konuşuruz. En iyi oyunculara karşı oynamak benim için tercih edilebilir durum. Takım arkadaşlarıma güveniyorum. Takım halinde iyi savunma yapmamız gerekiyor.

ABDULLAH AVCI: Burada olmak ülke adına önemli. Beşiktaş, Avrupa'da deneyimi olan bir kulüp. Beşiktaş'ın amacı bulunduğu her kulvarda başarılı olmaktır. Bratislava'yla ilgili analizlerimizi çalışmalarımızı yaptık, yarın da başarılı olacağız diye düşünüyorum. Atiba uzun süredir takımdan ayrıydı, Gazişehir maçından önce bizimle çalışmaya başladı. 25 dakika kullanmamız lazımdı ama 35'e çıkardık. Yarın da bu süreleri vermeye çalışacağız. Burak'ın tedavisi sürüyor. Bir aksilik olmazsa Oğuzhan bizimle beraber olacak. Enzo bizimle değil, hafta sonu kararı pazar günü verilecek.

Umut Nayir'in yarın ilk 11'de olma ihtimali var. Rakibimiz oyunun iki yönünü de iyi oynayan bir ekip. Her şeye hakim olmamız lazım. Rakipten daha çok topa sahip olacağımızı düşünüyorum. 5 sezon evvel bekleyerek oynuyorduk o eleştiriliyordu, şimdi pas oyunu eleştiriyor.

Topun havada dolaştığı bir oyun dünyada kalmadı.

Rakibin oyun tarzına karşı az temaslı ve hareketli oyunu umarım doğru şekilde uygulayabiliriz saha içinde.

Bu PlayStation'da oynadığın değil orada bile pazılları yerine oturtamazsın. Hayatım boyunca fikstürün kolaylığına ya da zorluğuna bakmadım. Alanya'yı ve Erol Hoca'yı tebrik edelim. Herkesin kupa ve şampiyonluk hedefi vardır.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI