Abdullah Avcı imzalıyor

Beşiktaş’ta teknik direktör arayışları kapsamında listenin ilk sırasında yer alan Abdullah Avcı’nın salı günü Siyah-beyazlı kulüple sözleşme imzalayacağı öne sürüldü.

 Başarılı teknik adam da Alanyaspor maçından sonra isminin Beşiktaş ile anılması konusunda şunları ifade etmişti: “Kulübün menfaatleri, benim düşüncelerim nedir, onun değerlendirmesini yaparız. Kulüpler ilgili hedefleri değerlendiririz veya başka bir şey varsa ona göre bir değerlendirme yaparız” Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ da “Hocamız ile 5 yıllık sözleşmesi var. Biz bu hikayeyi, efsaneyi tamamlamak istiyoruz 1 kupayla. Bunu başarabilecek güçteyiz. Bu takımda bir kültür oluşturdu. Biz hocayla istekliyiz beraber devam edeceğiz. Herhangi bir sıkıntımız yok” değerlendirmesini yapmıştı.

Asistanaliz’de yer alan habere göre Fikret Orman, pazartesi günü günü Abdullah Avcı ile görüşecek ve salı günü Avcı ile resmi sözleşme imzalanacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI