Abdullah Avcı imzayı attı... Çarpıcı sözler

Beşiktaş, daha önce anlaşma sağladıklarını açıkladığı teknik direktör Abdullah Avcı için imza töreni düzenlendi.

Beşiktaş, daha önce anlaşma sağladıklarını açıkladığı teknik direktör Abdullah Avcı için imza töreni düzenlendi.

İmza töreninde Başkan Fikret Orman ve Abdullah Avcı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başkan Fikret Orman'ın açıklamaları şöyle:

Hocama hayırlı olsun. Hocam siyah beyaz çok yakışmış size ve ailenize. Başakşehir Kulübü'ne özellikle de Göksel Beye çok teşekkür ederim. Göksel Bey, Vodafone Stadyumu'nun yapıldığı süreçte çok desteklerini almıştık. Ahmet Ürkmezgil ile Abdullah Avcı abi-kardeş gibidir, ikilinin görüşmesinin ardından ben de Göksel Beyden izin aldım ve görüşme gerçekleştirdik. Hocamızla 1 dakika bile görüşmeden anlaştık. Hayırlı olsun. 

Sevgi önemli işin icraat tarafı var. Abdullah Avcı'yı hayata bakış açısı ve değerleriyle çok seviyoruz. Dünya futbolu değişti. Guardiaolo gibi hocaların açılımını Abdullah Avcı yaptı. Okan Buruk ve Erol Bulut'u çok seviyorum. İkisi de Abdullah Avcı'nın öğrencileri. Hocamızın fikirlerini alarak transferler yapmıştım. Oğuzhan'ı alırken Abdullah Hoca'ya sormuştum. O dönem hocamız Mili Takım'da görevdeydi. Hocamızla Beşiktaş'ta güzel işler yapacağımızı düşünüyorum.

Başkan olduğum günden beri hem Beşiktaş'ın hem de ülke futbolunun marka değerinin artması için gayret gösterdim. Türkiye Ligi'ni yükseltmek işimizin parçası. Kötüyü örnek aldığınız sürece her şey kötüye gider. Futbol sahada oynanan bir oyun, saha dışı sadece ülkemize özgü bir şey. Beşiktaş ne kadar düzgün hareket ederse, o kadar cezalandırılmış gibi hissediliyor. Hakemi yönetmeye yönelik demeçler, manipülasyonlar olduğunda artık karşıda Beşiktaş olacak."

Abdullah Avcı: "Beni hayatta tutan 3 şey var..."

Beşiktaş Teknik Dİrektörü Abdullah Avcı'nın açıklamaları şöyle:

"Beni hayatta tutan 3 şey var; dürüstlük, sadakat ve refah. Beşiktaş şerefiyle oynayıp, hakkıyla kazanmayı ilke edinmiş bir kulüp ve buraya gelmekten büyük gurur duyuyorum. Nice şampiyonluklar yaşamak amacım. Şenol Güneş'e ve Milli Takımımıza başarılar diliyorum. Beşiktaş çok kaliteli bir oyuncu grubuna sahip. Geçen hafta scout ekibiyle de görüşmeler yaptım. Transfer için isimleri yönetimime sunacağız.

Bulunduğumuz yerde benim işim teknik-taktik işleri geliştirmektir. Beşiktaş taraftarı büyük bir güç. Bunu gördüm. Burada desibel rekorları kırıldı. Kendimi coşkulu hissediyorum. Topu rakipten geri almak gibi bir oyun felsefemiz var. Burada taraftarımız çok etkili olacaktır. Maddiyatı konuşmadığım için burada maddiyatı konuşmanın anlamı yok. Hayatım boyunca imzaları atarken dostluklar benim için önemli oldu. Bu sezon şampiyonluk yarışında Galatasaray'la yarıştım. Allah bana Milli Takım hocalığı ve bugün de Beşiktaş'ı çalıştırma imkanı yakaladım. Bu oyunun saha içinde kalmasını istedim. Söylediklerini Milli Takım sürecinde yaşadım. 6 yıl içinde tecrübe kazandım. Visca ya da bir başkası çatışma değil yapıcı olarak sorunları çözmek isterim.

Benim jenerasyon Beşiktaş ailesinin üyeleri. Şenol Fidan ve Gökhan Keskin pozisyonları farklı fakat bizlerle birlikte olacaktır. Oğuzhan benim ilk Milli Takıma aldığım oyuncuydu, Beşiktaşlı oyuncularla temas halindeydim, bunlardan birisi Oğuzhan. Oğuzhan'ın eksikleri var bunları konuşacağız. Oğuzhan'ı hem Milli Takıma hem de Beşiktaş'a daha güçlü bir şekilde kazandıracağız.

Amacımız Beşiktaş'ın coşkulu seyircisiyle rakip alanda futbol oynamak. Oyunun iki yönünü kullanmak önemli. Kafamda şablon var. Oyun sistemimizle ilgili çalışmalar yapacağız. Sayısal olarak hücumda fazla oyuncu olacağını söyleyebilirim.

Beşiktaş'ın hedefi var. Tüm kulvarlarda yarışacağız. İstatistikler Başakşehir'i gösteriyor. Yapıyı doğru bir şekilde kurduğumuz her şey oturacaktır. Deplasmanda topu alma süreci 14 saniye iç sahada 10 saniye bunu 7-7.5 saniyeye indirebilirsek çok iyi olur. Örnek aldığım ve oyun planlarını araştırdığım teknik adamlar var."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI