Abdullah Avcı kararını verdi... İlk 11 değişiyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ilk 11'de değişikliğe gidiyor.

Abdoulay Diaby'nin Aytemiz Alanyaspor maçındaki performansı teknik direktör Abdullah Avcı’yı sevindirmişti. Malili futbolcunun, ligde 8. haftada Ankaragücü’yle oynanacak karşılaşmaya ilk 11’de başlaması bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig’in 7’nci haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor ’u 2-0 yenerek kötü gidişe ’dur’ diyen Beşiktaş’ta kara bulutlar 1 galibiyetle dağılmıştı. Bu mücadeleye sonradan dahil olup 1 gollük performans sergileyen Abdoulay Diaby, teknik direktör Abdullah Avcı’yı sevindirmişti.

Malili futbolcunun, ligde 8. haftada Ankaragücü’yle oynanacak karşılaşmaya ilk 11’de başlaması bekleniyor. Alanyaspor karşısında Adem Ljajic’in yerine 10 numara bölgesinde görev yapan ve bu hatta da başarıyla görev yapan Diaby’nin, Ankara deplasmanında Burak Yılmaz’la birlikte forma giymesi planlanıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI