Abdullah Avcı: Tercih benim...

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Siyah-Beyazlı takımın futbolcusu Elneny Wolverhampton maçı ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Avcı, Avrupa arenasında yıldız futbolcuları oynatmamasıyla ilgili ''bu benim tercihim'' dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Siyah-Beyazlı takımın futbolcusu Elneny, Wolverhampton maçı ile ilgili basın toplantısı düzenledi. 

Abdullah Avcı: kazanmaya geldik

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon istedikleri sonuçları alamadıkları belirten Abdulllah Avcı İngiltere'ya kazanmaya geldiklerini açıkladı. 

Avcı, "UEFA Avrupa Ligi'ne başarılı olmak için yola çaktık. Ancak hiç beklemediğimiz sonuçlarla karşıya kaldık. tabii ki suçlu aramıyoruz ama daha iyisi olabilirdi. Slovan Bratislava ve Wolverhapton maçlarında son  dakikada rakiplerimize yenildi. Braga maçlarında da daha iyi oynayan taraf olmamıza rağmen iki maçta da sahadan puansız ayrıldık. 

Rakibimiz Premier Ligi'n önemli ekiplerinden biri. Futbolu güzelleştiren bir takımla mücadele edeceğiz. rakibimize saygı gösteriyoruz. Yarın zor bir 90 dakika bizi bekliyor. biz buraya kazanmaya geldik. Avrupa UEFA Ligi'nde bu sezonki son maçımızdan 3 puanla ayrılıp taraftarlarımıza moral vermek istiyoruz. "Burak Yılmaz iki gün önce serum yedi. Gökhan Gönül'ün sakatlık riski var. Karius ve Caner'i kendi isteğimle getirmedim. Yarınki mücadelede genç futbolcularımız görev alacak. İngiltere gibi futbol arenasında forma giyecek olan genç futbolcularımızın iyi bir performans göstereceğine inanıyorum" 

Mohammed Elneny ise Wolverhampton'un geçtiğimiz sezonun ardından bu sezon da başarılı bir sezon geçirmesinden övgü ile bahsetti. 

Elneny, Beşiktaş'ta takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını son haftalarda iyi performans sergilediklerini vurguladı. 

Mısırlı futbolcu, "Arsenal formasıyla da Wolverhampton karşısında güzel mücadelelerim oldu. Özellikle kendi sahasında baskılı bir futbol ortaya koyan bir takımla karşılaşacağız. Bu maçı kazanıp iyi yolda olduğunmuzu göstermek istiyoruz'' ifadesini kullandı. 

Elneny son maçlarda çok sinirli gözüktüğü şeklinde yöneltilen soruya ise, "Beşiktaş'ta forma giyiyorum. Beşiktaş'ta beklenti yüksek. Bakım olarak birlikte başarıya odaklanıyoruz. Bu bazın üzerimizde baskı yaratabiliyor. Benim karakterim hırslı olmak. Beşiktaş forması altında en iyisini yapmaya çaba gösteriyorum'' diye yanıt verdi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI