Abdullah Avcı teşhisi koydu

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, galibiyet için rakiplerinden en az 3 kilometre daha fazla koşmaları gerektiğini düşünüyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, galibiyet için rakiplerinden en az 3 kilometre daha fazla koşmaları gerektiğini düşünüyor.

Abdullah Avcı’nın hedefi milli arada düşük bulduğu Beşiktaş’ın fiziksel kapasitesini geliştirmekti. Çünkü Avcı’ya göre takımı en az 3 kilometre daha fazla koşmalı. İdeali bulmak içinse 5 kilometreye çıkılmalı. Çünkü takımı şu anda lig ortalamasının altında. Ancak milli arada yapılan çalışmalar yaş ortalaması yüksek olan takım üzerinde etkili olmadı. Aslında milli arada yeni oyun sistemine adaptasyon için birden fazla hazırlık maçı istedi. Fakat sürpriz sakatlıklardan korktuğu için geri adım attı.

Avcı topa sahip olan ve rakibi topun peşinden koşturan bir takım istiyor. Ancak basit top kayıplarının önüne bir türlü geçemiyor. Kanatlar için transfer ettirdiği N’Koudou (6) ve Diaby (5), Gazişehir maçında tüm Beşiktaşlı oyunculardan daha fazla top kaybetti. Bu da zorlanmaya neden oluyor.

Avcı stadın zemininin de bir an önce iyileştirilmesini istiyor. Fakat milli arada yapılmayan iyileştirme çalışmalarının ne zaman yapılacağı henüz belli değil.

Sivasspor maçının hataları yine tekrarlandı

Sivasspor maçında alınan 3-0’lık hezimetin sonrasında “oyunu inceleyeceğiz, oyuncuları inceleyeceğiz. Ligin ilk haftasında bununla karşılaştık. Doğru tespitler yapıp, bunun üzerine çabuk dönüş yapmamız lazım” demesine rağmen Abdullah Avcı, Gazişehir maçında bir kez daha aynı hataları yaptı. Yapılan analiz toplantısında oyuncularını şu sözlerle uyardı:

* Rakibi topun peşinden koşturmayı yine başaramadık.

* Basit top kayıpları yapmanın önüne yine geçemedik.

* İkinci golden sonra takımı disiplinden yine koptuk.

* Tükenmişlik sendromu yine tekrarlandı. Yine sadece izledik. 

* Yine karakter koyamadık. Beşiktaş formasının ağırlığını yine hissettiremedik.


Fotospor 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI