Abdullah Avcı'da sürpriz pürüz

Mircea Lucescu ve Abdullah Avcı arasında gidip gelen Fikret Orman’ın, Sergen Yalçın ve Guti’yi geri plana attığı iddialar arasında...

Mircea Lucescu ve Abdullah Avcı arasında gidip gelen Fikret Orman’ın, Sergen Yalçın ve Guti’yi geri plana attığı iddialar arasında... … gelen son bilgiler ise; Orman’ın, Avcı konusunda bir hamle yaptığı ve Kulüpler Birliği toplantısından sonra Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi. Bu görüşmede Gümüşdağ’ın, “Abdullah Hoca gelip, gitmek istediğini söylerse saygı duyarım. Zorluk da çıkarmam. Çok büyük bir tazminat istemem” dediği bildirildi. Gelen bilgilere göre; Başakşehir’le 5 yıllık sözleşme imzalayan Avcı’nın sözleşmesinde yılda 1 milyon Euro’dan toplam 5 milyon Euro’luk tazminat maddesi bulunuyor. Bu yüzden Beşiktaş, Avcı ile anlaşmak isterse tazminat ödemek zorunda kalacak.

ZAMANINDA AVCI, GÜNEŞ’TEN DAHA FAZLA OY ALMIŞTI

Bu arada Şenol Güneş’in takımın başına geçmeden önceki dönemde de Abdullah Avcı’nın isminin gündeme geldiği bildirildi. Hatta yönetim kurulu toplantısında Abdullah Avcı’nın, oy olarak Şenol Güneş’ten daha fazla oy aldığı fakat o dönemde Ahmet Nur Çebi’nin devreye girerek, Güneş’ten yana Başkan Fikret Orman’ı ikna ettiği bildirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI