Abdullah Avcı'dan istifa sorusuna sert yanıt

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Wolverhampton maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Abdullah düzenlediği  basın toplantısında taraftarların kendisini istifa davet etmesiyle ilgili soruya tepki gösterdi. 

Avcı, "Ben 20 yıllık bir teknik direktörüm. Antrenörlüğüm sorgulanamaz. Performansım sorgulanabilir ama ben son 10 yılda sürekli şampiyonluğa oynadım. Buraya tırnaklarımı kazıyarak geldim. 

Buraya gelirken sunum yaptım. Geçen sezon Adriano, Gökhan, Caner 3 asit yaptılar. Çok da geçiş yediler. Geçen sezon Beşiktaş'ın oynadığı oyun sağlıklı değildi. 

Ben üç yıllık sözleşme imza attı. Türk futbolunun sorunu teknik direktör değişimi değildir. Ben gönüllere imza attım. 

Her şeyi biliriz ama bilmemezlikten geliriz. Biz görevimizi yaparız. Duyarız ama işimizi yaparız. 

Çok büyük şanssızlıklar yaşadık. Umarım artık bunlar son bulur ve pazar günü oynayacağımız Alanyaspor maçını taraftarımızın desteğiyle kazanırız. 

Transferler son anda geldi. Burak'ın sakatlığı bizi çok etkiledi. zaten golcü transferi çok zor bir transfer. ligde henüz 6. haftayı bitirdik. ben oyun sistemimize güveniyorum. 


İşte Abdullah Avcı'nın sözleri 

“Her maç parça parça mesajları veriyor. Milli takımın santrforuyla sezona başlayamadık. Benim antrenörlüğüm sorgulanamaz. Ben tırnaklarımla kazıyarak geldim. 10 senede şampiyonluğa oynayan takımlar ikişer kez beni istedi. Ben sınavları geçtim. Antrenörlüğüm sorgulanamaz ama performansım sorgulanabilir. Seçeneklerim başka da olabilirdi ama ben de Beşiktaş’ı istedim. Ligin başındayız.” dedi.

"Seyircinin verdiği destekle oyuncular her şeyi denediler. 85 dakika kazanma arzusuyla oynadık. Enteresan bir durum yaşıyoruz başladığımızdan beri. Umarım bu hafta sonu sakat oyuncuların dönmesiyle daha iyi olacağız. Bu haftayı iyi atlatıp milli takım arasına iyi girmek istiyoruz” diyen Avcı, şu ana kadar her şeyin başlarına geldiğini ama bu şansızlığı kıracaklarını söyledi.

Tecrübeli teknik adam Adem Ljajic'in performansından da memnun olmadığını ve kendisine ilettiğini söyledi. Avcı, Pazar günü oynatmak için Burak Yılmaz'ı bu maçta tercih etmediğini ifade etti.

Abdullah Avcı "Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladım. Yolumuza çalışarak ve odaklanarak devam edeceğiz" dedi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI