Abdullah Avcı'dan sert tepki... Canlı yayında tartışma

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Erzurumspor maçının saatine isyan etti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Erzurumspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı, karşılaşma öncesi belirlenen maç saatine ilişkin sert bir tepki gösterdi.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Beşiktaş, deplasmanda BB Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek. 
Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, maçın belirlenen saatine ilişkin sert bir tepki gösterdi. 
Yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Avcı, "Erzurum halkına sıcakkanlı karşılamaları için teşekkür ederim. Maçın saatini kim belirliyor bilmiyorum ama şu an hava -8 derece. Maç oynanırken -10 derece olacak. İnşallah sakatlık, hastalık olmaz. Bu saatte Erzurum'da maç oynuyoruz. Ne insanlık ne de sporculuk adına doğru bir saat değil. Reyting uğruna... Bu durumun bundan sonra daha düzgün değerlendirilmesini umuyorum" dedi. 

Muhabire ayar verdi 

Avcı karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı. 
Avcı'nın bir kez daha maçın saatine eleştiride bulununca, ASpor muhabiri, "Hocam bu maç Türkiye'nin dört bir yanındaki Beşiktaşlıların işten çıkıp maçı izlemeleri için bu saatte oynandı" yanıtını verdi. 
Avcı bu sözlere tepki göstererek, "Beşiktaşlılar maçı her saatte izler. Burada önemli olan ratingden önce sporcu sağlığı. İnsan sağlığından daha önemli bir şey yoktur" dedi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI