Abdullah Avcı'dan Yönetim ve futbolculara teşekkür yok!

Beşiktaş Yönetimi'nin işine son verdiği Abdullah Avcı veda mesajı yayınladı.

Beşiktaş'la yollarını ayıran Abdullah Avcı, kişisel internet sitesinden veda mesajı paylaştı. Avcı'nın Yönetim kurulu ve futbolculara teşekkür etmemesi dikkat çekti. 
Abdullah Avcı'nın resmi internet sitesinden yaptığı açıklama şu şekilde;

KAMUOYUNA SAYGILARIMLA 
10 Haziran 2019 günü başladığım Beşiktaş fulbol A takımı teknik direktörlüğü görevim 24 Ocak 2020 tarihi itibariyle son bulmuştur. Süreç boyunca, karşılaştığımız tüm zorluklara rağmen, Beşiktaş kulübüne hizmet etmenin büyük onurunu yaşadım. Bir aile olmanın ilk kuralına sadık kalıp sorunlarımızı yansıtmamamın doğru olduğuna inandım. İmkansızlıklarda kenetlenmeyi, sorunlara değil çözümlere odaklanmayı seçtim. Yaşadığımız tüm maddi ve manevi zorluklarda, yanımda duran teknik ekibime, bana olan inancı ve anlayışı için minnettarım. İyi ve kötü günde desteğini esirgemeyen, tutkusu ve coşkusu ile bana unutulmaz anlar yaşatan Beşiktaş taraftarına da sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bu ayrılığın, hak ettikleri başarıyı getirmesini temenni ederim. Saygılarımla.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI