Abdullah Avcı'nın maaşı ne kadar?

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı Türk Lirası üzerinden maaş alacak.

Beşiktaş'ta teknik direktör operasyonu tamamlandı. Şenol Güneş'in Milli Takım'ın başına geçmesiyle boşalan teknik direktörlük koltuğuna Medipol Başakşehir'in tecrübeli çalıştırıcısı Abdullah Avcı getirildi. Beşiktaş ile Avcı'nın arasındaki mukavele ise merak ediliyor. İşte detaylar...

Beşiktaş da yeni sezon hazırlıklarına başladı. Sezonu 65 puanla 3. sırada bitiren siyah-beyazlılar da teknik adam Şenol Güneş ile yollar ayrıldı.

Siyah-beyazlı ekipte bugüne kadar Okan Buruk, Tayfun Korkut, Lucescu ve Abdullah Avcı isimleri gündeme gelen Beşiktaş'ta son karar olarak Abdullah Avcı isminde karar kılındı.

Avcı'yla 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Beşiktaş, transfer politikasını da imzaların atılmasının ardından belirleyecek.

Medipol Başakşehir, kulübü ile vedalaşan ve yardımcıları ile birlikte tesislerden ayrılan Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'a resmi imzası bekleniyor...

Resmi açıklamanın en geç 1 Haziran'da yapılması bekleniyor.

AVCI'NIN MAAŞI TL ÜZERİNDEN
BeIN Sports'un haberine göre, Beşiktaş yönetimi Abdullah Avcı ile Türk Lirası üzerinden anlaşma yaptı.

Avcı, senelik 12 milyon TL karşılığında 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Abdullah Avcı gelmesiyle beraber siyah-beyazlı ekibe vaatlerde de bulundu. Alınan bilgilere göre Abdullah Avcı'nın vaatleri şöyle:

1) 5 sezon içinde en az 2 şampiyonluk

2) Beşiktaş hiçbir sezon ilk ikiden aşağı düşmeyecek.

3) 5 yılın sonunda UEFA Avrupa Ligi'nde final ya da kupa sözü.

4) Cengiz Ünder gibi gençleri bulup takıma kazandıracak.

Bu sezon Başakşehir'le toplam 40 maça çıkan Avcı, 21 galibiyet, 12 beraberlik ve 7 yenilgiyle 1.88 puan ortalaması yakaladı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI