Abdullah Avcı'nın Trabzon'da İlk İcraati Beşiktaşlıları Kızdırdı

Trabzonspor'a imza atan Beşiktaş eski teknik direktörü Abdullah Avcı, yeni takımında göreve başlar başlamaz Beşiktaşlıları kızdıran bir harekete imza attı.

Trabzonspor'a imza atan Beşiktaş eski teknik direktörü Abdullah Avcı, yeni takımında göreve başlar başlamaz Beşiktaşlıları kızdıran bir harekete imza attı. Avcı, Beşiktaş'tan alacaklarını alamadığı içinSiyah-Beyazlı kulübe ihtarname gönderdi. Beşiktaş'la geçtiğimiz sezon başı 3 yıllık sözleşmeye imza atan Avcı, Siyah-Beyazlı kulüpten geçtiğimiz Ocak ayında ayrılmasına rağmen 36 Milyon TL. garanti ücretini istiyor. Tecrübeli teknik adam, Trabzonspor'la daha düşük bir ücretle anlaştığı için bordo-mavili kulüpten kazandığı ücretin farkını da Beşiktaş'tan istiyor. 

Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'da göreve gelir gelmez Beşiktaş'a ihtarname göndermesi Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yöneticileri kızdırdı. Ahmet Nur Çebi, "Avcı Trabzonspor'la anlaştıktan 1 gün sonra bize 19 milyon TL'lik ihtarname gönderdi. Toplamda 30 milyon TL'lik alacağından kalan 19 milyon TL'yi istiyor. Bir abi-kardeş gibi bu işi çözmemiz gerekiyor” dedi. 

www.besiktashaber.de 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI