Abdullah Avcı'ya göre Beşiktaş'ın en büyük eksikliği

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, siyah-Beyazlı takıma teşhisi koydu.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, siyah beyazlı takımdaki en büyük eksikliğin kanat organizasyonlarında olduğunu belirtti.

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, istatistikleri önüne aldı… inceledi… inceledi… inceledi… enteresan bir istatistik dikkatini çekti. Yeni takımı Beşiktaş, biten sezonu rakip ceza sahasında en fazla topla buluşan takım olarak tamamladı. Öyle ki ligi 3’üncü bitiren siyah-beyazlılar rakip ceza sahasında 874 kez topla buluşurken, şampiyon Galatasaray sadece 805 kezle ceza sahasında yer alabilmiş.

Avcı’ya göre bu ciddi bir sorun. Burak Yılmaz’a kanatlardan efektif destek getirmek zorunda olduğuna karar verdi. Elinde 94 kezle rakip ceza sahasında topla en fazla buluşan merkez ortasaha oyuncusu Adem Ljajic olmasına rağmen kanatların aksadığına karar verdi. Sezon öncesi kampında bu konu üzerinde çalışma kararı aldı.

ABDULLAH AVCI: BENDEN HABERSİZ TRANSFER YAPMAYIN

Şenol Güneş döneminde Beşiktaş’ta en fazla tartışılan konuların başında transfer geliyordu… pek çok oyuncunun tecrübeli teknik adamın bilgisi dışında (Aras, Roco) getirildiği konuşuldu. Hatta Güneş’in istemediği (Lens, Isimat-Mirin) oyuncuların bile transfer edildiği iddiaları gündeme geldi. Abdullah Avcı’nın yönetimle yaptığı görüşmede, transferde ortak hareket etmek zorunda olduklarını bildiğini söylediği ama kendisi dışında transfer yapılmaması için ricacı olduğu gelen bilgiler arasında.

AVCI, ÇİN KAMPINA HAYIR DEMEDİ

Abdullah Avcı işe erken başladı… Başkan’ın Çin’de yapılacak kampına karşı çıkmayan Avcı ilk kampın ise Avusturya’da yapılmasını istedi. Bu kampta mutlaka nefes açmaları gerektiğinin altını çizen Avcı’nın daha önce Başakşehir’le kamp yapılan yeri gezmesi için Ali Naibi’yi bu ülkeye gönderdiği bildirildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI