Ablay Mbengue bombası

Beşiktaş'ta transferde Ablay Mbengue ismi gündeme geldi

Beşiktaş’ta forvet arayışları kapsamında gündeme gelen son ismin Senegalli golcü Ablay Mbengue olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlı yönetimin kadroda bulunan golcülerden en azından ikisiyle yollarını ayırmak istediği biliniyor. Beşiktaş yönetiminin Vagner Love ve Cyle Larin ile yollarını ayırır ayırmaz kadroya bir golcü takviyesi yapacak.

Senegalli yıldız listede

Şu ana kadar listesinde birçok isim bulunan Siyah-beyazlıların Rus ekibi Akhamat Grozny forma giyen Mbegue’yi listesine dahil ettiği öne sürüldü. Kulübü ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek yıldız oyuncunun devre arasında düşük bir bedelle kadroya dahil edilebileceği konuşuluyor.

Ablay Mbengue’nin performansı

Geçen sezonda transfer döneminde ismi gündeme gelen 26 yaşındaki forvet oyuncusu, bu sezon forma giydiği 14 maçta sadece iki gollük katkı sunabildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI