Aboubakar: 11'e 10 Bu Kadar...

Fenerbahçe ağlarını 2 golle sarsan Vincent Aboubakar, derbi zaferi sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, Süper Lig'de Fenerbahçe'yi deplasmanda yenerken maçın yıldızlarından biri de Fenerbahçe filelerini 2 kez sarsan Vincent Aboubakar'dı. Maçın ardından Vincent Aboubakar 11'e 10 kazanarak güçlerini gösterdiklerini söyledi. 

Süper Lig'in 10. hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe'yi 4-3 mağlup etti. Maçın ardından Beşiktaşlı Vincent Aboubakar medya mensuplarına konuştu. 

Aboubakar şöyle konuştu; 

"Bu tarihi bir an değil. Beşiktaş Kadıköy'de uzun zamandır kazanmıyordu ama öne çıkarmamız gereken takım ruhuydu. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Başakşehir maçı güven kazanmak için çok önemliydi. Bugün de aynı hislerle sahaya çıktık. 11'e 10 bu kadar... Eksik de olsak neler yapabileceğimizi gösterdik. Maç maç kazanarak zirveye çıkmak istiyoruz."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI