Aboubakar Beşiktaş'a rest çekti!

Botafogo'dan Beşiktaş'a Aboubakar Teklifi: 5 Milyon Euro ve İlginç İstek!

Botafogo'dan Beşiktaş'a Aboubakar Teklifi: 5 Milyon Euro ve İlginç İstek!

Beşiktaş'ta Aboubakar'a yapılan teklifler ve yaşanan gelişmeler futbol camiasını şaşırttı. Botafogo'nun 5 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğunu ilettiği ancak Aboubakar'ın ayrılık şartlarını Beşiktaş cephesini şok etti. Siyah-beyazlılar, Brezilya kulübünün teklifini değerlendirmeye alırken, Aboubakar'ın ayrılık talepleri gündemi salladı.

Aboubakar, Beşiktaş'tan bu sezon sonuna kadar olan ve gelecek sezon yapılacak ödemelerini talep etti. Beşiktaş, Brezilyalı kulübe 5 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği gibi, Aboubakar da Brezilya ekibinden 3 yıl için 10 milyon euro istedi.

Şoke etti 

Hem Beşiktaş hem de Botafogo cephesi Aboubakar'ın bu istekleri karşısında şok oldu. Brezilyalılar teklifini geri çekti. Siyah-beyazlılar ise Ocak ayı içinde benzer isteklerle Gremio'yu kaçıran Kamerunlu oyuncu konusunda ne yapacağını bilemiyor.

Üzeri çizildi 

Fernando Santos, Aboubakar'ın üzerini çizdi. Gelecek sezon ona güvenerek şampiyonluk yarışına girmeyeceğini iletti. Net bir forvet istediği söyledi. Samet Aybaba'nın izlediği oyuncular hakkında rapor talep etti. Değerlendirmeler başladı.

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI