Aboubakar Derbiyi Bekliyor

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Çaykur Rizespor'u 1-0'lık skorla geçerek çeyrek finale yükselen Beşiktaş'ta Aboubakar, maç sonunda pazar günü oyananacak Galatasaray derbisi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Çaykur Rizespor'un daha defansif oynadığını söyleyen Aboubakar, "Pazar ve çarşamba oynamak dinlenme süremizi azalttı. Çaykur Rizespor'u 6-0 yendik ve bu nedenle kupa maçında daha defansif oynadılar. Zor bir maç oldu ama kazandık" ifadesini kullandı. 

"GALATASARAY KAZANMAYA GELECEK"

Galatasaray derbisi için görüşleri sorulan  Vincent Aboubakar, "Derbi maçlar çok farklı atmosferde oluyor.  Oynaması da çok farklı. Böyle maçlarda favori yoktur. Galatasaray'ın önündeyiz ve kazanmaya gelecekler. Biz de duygusal, fizik ve mental olarak hazırlanacağız. Biz de kazanmak istiyoruz" dedi.

TRANSFER HABERLERİ İÇİN; "ANI YAŞAYALIM"

Transferle ilgili görüşleri ve sezon sonunda ayrılıp ayrılmayacağı sorulan Aboubakar, şunları söyledi; "Anı yaşamamız lazım, çok da ileriye bakmaya gerek yok. Taraftarın sevgisinden dolayı teşekkür ederim. Bana gösterdikleri ilgi çok güzel ama takım olarak çalışıyoruz. Taraftarlarımıza en güzel cevabı sezon sonunda onlara vereceğimiz şampiyon hediyesi olarak verebiliriz" 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI