Aboubakar Şov Yaptı

Beşiktaş, Sivasspor maçı hazırlıklarını başladı. Siyah-Beyazlı takımda Aboubakar sevinci yaşanıyor.

Beşiktaş, Sivasspor maçı hazırlıklarını başladı. Siyah-Beyazlı takımda Aboubakar sevinci yaşanıyor. Süper Lig'de dün akşam sahasında Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş, 36'ncı haftada deplasmanda oynayacağı Demir Grup Sivasspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Siyah-beyazlılarda sakatlığı nedeniyle 4 maçtır forma giyemeyen Vincent Aboubakar da antrenmana katıldı.

İLK 11'DE

Dün Ankaragücü karşılaşmasında 2 puan kaybeden Beşiktaş'a sevindiren haber Aboubakar'dan geldi. Milli takımdan sakat döndükten sonra ligde 4 maçı kaçıran Kamerunlu oyuncu bugün takım antrenmanına dahil oldu. Aboubakar'ın ağrılarının tekrarlanmaması halinde Demir Grup Sivasspor maçında kadroda olması ve karşılaşmaya ilk onbirde başlaması bekleniyor.

ŞOV YAPTI

Bir süredir sakatlığı nedeniyle takımla birlikte çalışamayan hasret olan Aboubakar, attığı nefis goller ve çalımlarıyla antrenmanın yıldızı oldu. Peş peşe gelen sakatlık haberlerinden sonra Aboubakar'ın  dönüşü bayram havası estirdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI