Aboubakar'dan Fenerbahçe'ye mesaj var

İstanbulspor ağlarını şık bir golle havalandıran Beşiktaş'ın golcüsü Vincent Aboubakar, 90 dakikanın ardından yaptığı açıklamada Fenerbahçe derbisine değindi.

İstanbulspor ağlarını şık bir golle havalandıran Beşiktaş'ın golcüsü Vincent Aboubakar, 90 dakikanın ardından yaptığı açıklamada Fenerbahçe derbisine değindi. 

Derbi maçlarını severim!

Vincent Aboubakar, "Son şampiyon olduğumuz sezon da o sezona 4-5 maç gol atamayarak başladım. Ardından gollerime başladım. Futbol böyle bir şey. Futbolda önemli olan çalışmaya devam etmek. Bugün en önemlisi takıma yardım etmek ve kazanmaktı. Biraz zor anlar da yaşadık. Birlik ve beraberlikle bunu atlattık.

Fenerbahçe'ye mesaj 

Derbiyle ilgili de konuşan golcü oyuncu, "Derbi maçlarını severim. Gol atıp atmayacağımı maçta göreceğiz. Fenerbahçe'ye karşı hepimiz istekle oynayacağız." 

Aboubakar, konuşmasına şu jsözölerle devam etti; "Her zaman oyuncular, hocalar, mantaliteler değişiyor ama Beşiktaş olarak hep zirvedeyiz. Bu sezon puan olarak gerideyiz ama savaşmaya, çalışmaya devam ediyoruz. Hedeflerimizi ciddiye alıp her maçı kazanmak için devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Kamerunlu golcü, sözlerini şu sözlerle tamamladı; "İlk defa böyle iyi ve güzel bir gol atmıyorum. Benim için her golün değeri aynı. Normal gol de, fantastik gol de skora aynı şekilde etki ediyor. Benim için önemli olan gol atmak." 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI