Acun Ilıcalı'dan Sergen Yalçın Açıklaması

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın ile çok yakın arkadaş olduklarını söyledi.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ın ile çok yakın arkadaş olduklarını söyledi.

‘Bir gün aramızda bir mutsuzluk olmadı’

Ilıcalı, ”Sergen Yalçın hoca şu an ligin lideri. Çok güzel gidiyor. Benim çok yakın dostum. Bizim ofise gelir. Muhabbet ederiz. Beraber maç yapıyoruz. Beraber çalıştık. Birgün aramızda bir mutsuzluk olmadı. Hatırımız birbirimize sınırsızdır” dedi.

Ilıcalı, ”Sergen Yalçın Yalçın şu an ligin lideri. Beşiktaş onun yönetiminde çok da güzel gidiyor. Benim çok yakın dostum. Bizim ofise gelir, sohbet ederiz. Beraber maç yapıyoruz. Onunla birlikte de çalıştık. Birgün aramızda bir mutsuzluk olmadı. Hatırımız birbirimize sınırsızdır” ifadesini kullandı. 

Mesut Urgancılar'a yanıt! 

Acun Ilıcalı memleketinin takımı olan Erzurumspor için ‘Erzurumspor Gecesi' adı altında bir dayanışma organizasyonu düzenledi. Ilıcalı, organizasyon sırasında Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancılar'a yanıt verdi.

Acun Ilıcalı, Erzurumspor - Beşiktaş maçı öncesinde yapılması planlanan bu organizasyonu Beşiktaşlı dostlarının yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemesi adına pazartesi gününe ertelendiğini duyurmuştu. Konuyla ilgili Acun Ilıcalı canlı yayında şöyle konuştu:

"KENDİNİ BİLMEYEN BİRİ ANLAMSIZ BİR İMADA BULUNDU"

"Yüzde 1 kötü niyet olmamasına rağmen hayatımda ilk defa Erzurum, Dominik, İstanbul arası böyle bir yayın yapıyorum. Kendini bilmeyen biri anlamsız bir imada bulunarak kötü niyetle Beşiktaş'a karşı organizasyon içindeymişiz gibi iftiralarda ve iddialarda bulundu."

"NAMUSUMA SÖZ SÖYLETMEM!"

"Ben namusuma söz söyletmem açık söyleyeyim! Sosyal medyadan cevap vermek zorunda kaldım. Konuşacağım çok şey vardı yoksa neler söylerdim. Kulüplerimizin her zaman bir olmasından, birlikte kararlar almasından yanayım. Futbolun eğlence olduğunu düşünüyorum."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI