Adalı: Hedefimiz eski sporcular

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı dünİstanbul’da temaslarda bulundu

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı dünİstanbul’da temaslarda bulundu. Beşiktaşlı Sporcular Derneği’ylebir araya gelen Adalı, etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, “Eski futbolcularımızla birlikte çalışacağız. Futbolun içinden gelen isimlere daha çok yer vereceğiz”dedi.

Beşiktaş Kulubü’nde 20 Ekim’de yapılacak olağanüstü kongrede başkanlık için aday olan Serdal Adalı, Siyah-Beyazlı camiadaki temaslarını sürdürüyor. Önceki gün İzmir’deki Beşiktaş dernekleriyle buluşan Adalı, bu ziyaretin ardından Twitter hesabından, “Bizi canıgönülden misafir eden ve desteklerini ileten tüm dernek ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. Oldukça kalabalık ve coşkulu bir toplantı oldu. Özellikle kadın taraftarlarımızın ilgisi bizi fazlasıyla mutlu etti” ifadelerini kullandı. Tecrübeli yönetici, dün de İstanbul’da temaslarda bulundu. Adalı, Beşiktaşlı Sporcular Derneğiyle biraraya geldi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI