Adem Ljajic Dünyaları İstedi

Beşiktaş'ta Adem Ljajic ile transferin son günlerinde yapılan pazarlıklardan sonuç çıkmamıştı.

Beşiktaş'ın yolları ayırmak için büyük uğraş verdiği Adem Ljajic'in sözleşmesini feshetmek için 3 milyon euro talep ettiği öğrenildi.

Sporx'ta yer alan habere göre; Beşiktaş'ın transferin son günü sözleşmesini feshetmek istediği Adem Ljajic, 3 milyon euro isteyince siyah-beyazlı bu talebi kabul etmedi. Sırp futbolcu da, 1 yıllık sözleşmesi bitene kadar kulüpte kalmaya karar verdi.

Transferin son gününde Adem Ljajic ile görüşen ve 600 bin euro ödeyerek sözleşmeden çıkmak isteyen Beşiktaş'ın bu teklifi kabul edilmedi.

Beşiktaş'tan bonuslarla beraber toplam 4.2 milyon euro kazanan Adem Ljajic, siyah-beyazlı yönetimden sözleşme feshi için 3 milyon euro talep etti.

Sözleşmesinde yazan 3 milyon euroluk garanti ücretin ödenmesi halinde sözleşmesini feshedeceğini ileten Adem Ljajic, Ocak ayında da takımdan ayrılmayacağını ve sözleşmesine sadık kalacağını ifade etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI