Adem Ljajic evleniyor

Beşiktaş'ın eski Adem Ljajic evleniyor.

Beşiktaş'ın eski Fatih Karagümrük'ün yeni futbolcusu Adem Ljajic, dünya evine girmeye hazırlanıyor. Sırp oyuncu, sevgilisine evlilik teklifi etti. Detaylar...

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük ile devre arasından sonra oynamak için sözleşme imzalayan Adem Ljajic, dünya evine girmeye hazırlanıyor.

Sevgilisine evlenme teklifi etti

Fatih Karagümrük'ün Sırbistanlı orta sahası Adem Ljajic, sevgilisi Zubejda Buba Beckovic'e evlenme teklifi etti. İkilinin mutlu anlarını Sırp model Ana Rajkovic, şahsi Instagram hesabından paylaştı. Rajkovic, paylaşımda "Ljajic'i tebrik ederim" ifadelerini kullandı.


Beckovic Ljajic'in okuldan arkadaşı

Sırp Kurir gazetesinin haberine göre Adem Ljajic ve Zubejda Buba Beckovic, eskiden aynı okulda okudular fakat o zamanlarda ikilinin arasında hiçbir ilişki yaşanmadı. Beckovic ile Ljajic arasındaki ilişki Ljajic'in model Sofia Milosevic ile ayrılmasından sonra başladı.


Beşiktaş'ın şampiyonluk sezonunda depresyona girdi

Zubejda Buba Beckovic ile dünya evine girmeye hazırlanan Adem Ljajic, Beşiktaş'ın şampiyon olduğu 2020/2021 sezonunda adeta yıkımı yaşamıştı. Sırp futbolcunun eski sevgilisi Sofia Milosevic, Ljajic ile ilişkisini bitirmesinin ardından oyuncunun milli takımdan arkadaşı Luka Jovic ile birlikte olmaya başladı. Bu olayın ardından Ljajic ile Jovic'in arası açıldı ve Ljajic, duygusal açıdan zor günler yaşadı. Beşiktaş'ın Süper Lig'de oynadığı ilk 20 haftada sadece bir kez forma giyen Ljajic, bu dönemde teknik ekip ve futbolculardan büyük destek gördü. Sırp futbolcu, bu duygusal desteğe karşılık verdi ligin 20. haftasında oynanan Fatih Karagümrük maçında formasına kavuştu. Geriye kalan haftalarda da Beşiktaş'ın şampiyonluğuna büyük katkı verdi.

Geçen sezon kadro dışı kaldı

Adem Ljajic, geçen sezon ise Beşiktaş'ta yönetim tarafından kadro dışı bırakıldı. Siyah beyazlı yönetim, Sırp futbolcuya kendisine kulüp bulmasını söyledi fakat Ljajic bunu kabul etmedi. Bunun üzerine 16 Ağustos 2022 tarihinde kadro dışı bırakıldı.


Devre arasından sonra Fatih Karagümrük forması giyecek

Yaz transfer döneminde kendisine kulüp bulamayan Adem Ljajic, sezonun ilk yarısında kulüpsüz kaldı. Bonservisi elinde olan oyuncuya Spor Toto Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük transfer teklifinde bulundu. Ljajic, teklifi kabul etti ve İstanbul ekibiyle 12 Ocak 2023 tarihinde sözleşme imzaladı. Sözleşmeye göre Ljajic, Süper Lig'de ilk yarının bitmesinin ardından Fatih Karagümrük için maçlara çıkmaya başlayacak.


Ljajic'in Beşiktaş kariyeri

Beşiktaş'ın 2018/2019 sezonunda Torino'dan 1 yıllığına kiraladığı ve 2019/2020 sezonunda 6.50 milyon Euro bonservisini aldığı Adem Ljajic, siyah beyazlı ekibin formasını 4 yıl boyunca terletti. Beşiktaş ile 85 maça çıkan Ljajic, takımına 18 gol, 26 asistlik katkı sağladı.

NOT: Ljajic Beşiktaş'taki dördüncü sezonunda (2021/2022) kadro dışı bırakıldı ve maça çıkmadı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI