Adem Ljajic Gerçekleri

Beşiktaş'ta Adem Ljajic belirsizliği sürüyor. İşte son gelişmeler...

Beşiktaş, geleceği soru işareti olan Adem Ljajic'i, takımdan göndermek için çalışmalarına devam ediyor. Fakat Laijc, gitmemek için herşeyi yapıyor.

Sözleşmesini feshedeceğini söyledi, kabul görmedi

Bir ara Medipol Başakşehir ile adı anılan ancak Başakşehir'den kulübe teklif gelmediği ortaya çıkan Ljajic‘in yönetime, kalan parasını alması halinde, sözleşmesini feshedeceğini söylediği, bu teklifin ise kabul görmediği öğrenildi.

Ceyhun Kazancı açıkladı

Ayrıca Ljajic'in, kendisini isteyecek kulüplerden yarım sezon için 1 Milyon 750 Bin Euro talep ettiği belirtildi. Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Ljajic’in yanı sıra Lens, Douglas ve N'Sakala'ya hiç teklif gelmediğini açıkladı.

Adem Ljajic kimdir?

29 Eylül 1991 doğumlu Adem Ljajic, Partizan takımında futbola başladı. Fiorentina, Roma, Inter ve Torino gibi kulüplerde forma giyen Ljajic, son olarak 6,50 Milyon Euro bonservis bedeli ile Beşiktaş'a imza attı.

Bu sezon maçı yok

Bu sezon hiç maça çıkamayan Adem Ljajic, daha önce Beşiktaş forması ile 85 maçta görev aldı. 30 yaşındaki on numara, 18 kez gol sevinci yaşarken, 26 kez de asist yaptı.

Kariyer boyunca toplam 391 maça çıkan Adem Ljajic, 82 kez rakip fileleri havalandırdı. Ljajic, 77 kez de arkadaşlarına gol pası verdi. 

Kartal Yiğit - Ajansspor 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI