Adem Ljajic Geri Sayımda

Beşiktaş'ın 10 numarası Adem Ljajic, sakatlığını atlatmasının ardından takıma geri dönmüştü.

Beşiktaş'ın 10 numarası Adem Ljajic, sakatlığını atlatmasının ardından takıma geri dönmüştü. Antalyaspor maçında yaklaşık 20 dakikalık süre alan ve sergilediği performansla beklentilerin altına kalan Adem Ljajic, takım çalışmalarına ek olarak bireysel olarak da çalışmalar yapıp formunu bulmaya çalışıyor. 

Siyah-Beyazlıların Boşnak asıllı Sırp yıldızı Adem Ljajic, sakatlığını atlatmasının ardından takıma geri dönmüştü. Beşiktaş’ın önceki akşam Antalyaspor’la 1-1 berabere kaldığı mücadeleye yedek kulübesinde başlayıp 68. dakikada oyuna dahil olan Adem, yaklaşık 20 dakikalık sürede sergilediği performansla beklentileri karşılayamadı. Tecrübeli 10 numara, takım çalışmalarına ek olarak bireysel olarak da idman yapıp formunu yukarıya çıkarmaya çalışıyor.

Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI