Adem Ljajic İtalya'ya...

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Sergen Yalçın'la sözleşme uzatma konusunda uzlaşan siyah-beyazlılar, takımda kalacak ve gidecek isimleri netleştirirken Sırp futbolcu Adem Ljajic'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İtalyan gazeteci Nicolo Schira, yıldız ismin o takıma önerildiğini duyurdu. İşte gelişmeler... 

Geride bıraktığımız sezonda hem Süper Lig'i hem de Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş, transfer çalışmalarında gaza bastı. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği için iddialı bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlıların yıldız isimlerle görüşmeleri sürüyor.

Bu arada yönetim, teknik direktör Sergen Yalçın'la da yeni sözleşme konusunda uzlaştı. Bu sorunu halleden Beşiktaş, yönünü tamamen transfere çevirirken takımdan ayrılacak oyuncular da netleşmeye başladı.

Beşiktaş'tan ayrılacağı konuşulan isimlerden biri de Sırp futbolcu Adem Ljajic'ti. İtalyan gazeteci Nicolo Schira, yıldız orta sahayla ilgili flaş bir iddia ortaya attı. Ljajic'in, İtalyan ekibi Genoa'ya teklif edildiği bildirildi.

Ruslar 10 milyon önerdi

Siyah-beyazlı takıma 2018'de gelen Adem Ljajic, geride bıraktığımız sezon çıktığı 24 karşılaşmada 2 gol atarken 5 de asist yapmıştı. Beşiktaş formasıyla istikrarlı bir performans sergileyemeyen Ljajic'in sözleşmesi 2022'de bitiyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI