Adem Ljajic, Negatife Döndü

Corona virüse yakalanan ve iki hafta önce son testinin negatif çıktığı açıklanan Beşiktaşlı Adem Ljajic, virüsü yenmesinin ardından kendini dışarı attı.

Corona virüse yakalanan ve  iki hafta önce son testinin negatif çıktığı açıklanan Beşiktaşlı Adem Ljajic, virüsü yenmesinin ardından kendini dışarı attı. Ljajic, dün yakın arkadaşlarıyla buluşup lüks bir mekanda yemek yedi.

Covid-19 salgını, futbol dünyasını da etkiledi. Beşiktaş'ın 10 numarası Adem Ljajic de virüse yakalananlar arasında bulundu. Testinin pozitif çıkmasının ardından Acarkent'te bulunan evinde sevgilisiyle birlikte karantinaya giren 28 yaşındaki futbolcuya yapılan son testin negatif sonuç verdiği de Beşiktaş Kulübü tarafından açıklandı.

Virüsü atlatan Ljajic ise soluğu sevgilisiyle birlikte İstanbul Boğazı'nda aldı. Önce tekne turu yapan ikili, ardından yakın arkadaşlarıyla buluşarak lüks bir mekanda yemek yedi.Adem Ljajic, sevgilisiyle olan fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

ANTRENMANLARDA YER ALMADI

Adem Ljajic, koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından siyah-beyazlıların hiçbir idmanında yer almazken Türkile Futbol Federasyonu'nun salgın tedbirleri kapsamında yayınladığı prosedürler nedeniyle sezonu da kapatmıştı.

7 GOL-7 ASİST

Covid - 19 pandemi öncesinde bu sezon 29 resmi maça çıkan Adem Llajic, bu maçlarda 7 gol ve 7 asist istatistiklerini tutturdu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI