Adem Ljajic'e Sürpriz Teklif

Beşiktaş'ta kadroda yer bulmakta zorlanan Adem Ljajic'e Süper Lig'den teklif var.

Beşiktaş'ta kadroda yer bulmakta zorlanan Adem Ljajic'e Süper Lig'den teklif geldi. Siyah-Beyazlıların  transfer listesine koyduğu Adem Ljajic’e Sivasspor talip oldu. Kırmızı-Beyazlı kulüp, oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. 

Beşiktaş'ta teknik ekibin ara transfer döneminde yollarını ayırma yönünde görüş belirttiği Adem Ljajic için beklenen atak Süper Lig’den geldi. Fanatik'ten Süleyman Hatırasu'nun haberine göre, ilk etapta menajeri aracılığıyla ülkesi Sırbistan’dan kendisine kulüp bulmaya çalışan tecrübeli 10 numaraya, Sivasspor talip oldu. Beşiktaş’tan yıllık 3.2 milyon Euro kazanan tecrübeli futbolcunun yarım dönemlik maaşının yüzde 50’sini ödeyerek bu transferi kiralık olarak gerçekleştirmeyi planlayan Yiğidolar’a, kulüpten izin çıktı. Kırmızı-Beyazlılar’ın, bu transfer için Ljajic’i ikna turuna başladığı belirtildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI