Adem Ljajic'in yeni adresi

Beşiktaş'ta oynadığı ilk sezonda oynadığı futbolla alkışları toplayan ancak sonrasında özel hayatındaki problemler nedeniyle bir süre futboldan uzak kalan ve ardından Beşiktaş yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan Adem Ljajic'in yeni durağı belli oluyor.

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Beşiktaş'ta oynadığı ilk sezonda oynadığı futbolla alkışları toplayan ancak sonrasında özel hayatındaki problemler nedeniyle bir süre futboldan uzak kalan ve ardından Beşiktaş yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan Adem Ljajic'in yeni durağı belli oluyor. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta uzun süre kadro dışı kalan ve sözleşmesi biterek takımdan ayrılan Adem Ljajic henüz bir takımla anlaşmış değil.

Bonservisi elinde olan Sırp orta sahanın kaderi netleşmeye başladı.

ADEM LJAJİC'İN YENİ ADRESİ BELLİ OLUYOR
Adı Başakşehir ve Bodrumspor ile anılan Adem Ljajic'in transferi olumlu olarak sonuçlanmadı.

Akşam'ın haberine göre, ülkemizde transfer döneminin bitmesi sonrası 30 yaşındaki yetenekli oyuncu Ocak ayına kadar boşta kalmamak için rotasını Arap Yarımadası'na çevirdi.

Suudi Arabistan ve Katar gibi ülkelerde transfer tahtasının hala açık olması, Adem Ljajic'in devre arası transfer dönemine kadar boşta kalmaması için ideal bir seçenek gibi duruyor.

BEŞİKTAŞ'TA ÇALKANTILI SÜREÇ
Adem Ljajic, Beşiktaş'ta kiralık olarak geçirdiği sezonun sonunda 6.5 milyon euro bonservis ücretiyle siyah beyazlı takıma katılmıştı.

Yıldız isim, burada oynadığı 85 maçta 18 gol 26 asistlik bir performans sergiledi.

Son dönemde kişisel meseleleri sebebiyle futboldan uzaklaşan Ljajic, Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılmıştı.

ADEM LJAJIC KİMDİR?
Başarılı futbolcu Adem Ljajic 29 Eylül 1991 yılında Yeni Pazar'da dünyaya geldi. 29 yaşında olan yetenekli futbolcu Adem Ljajic Sırbistan'da Müslüman ağırlıklı bir nüfusun yaşadığı Yeni Pazar ilçesinde dünyaya geldi.

Müslüman bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Adem Ljajic 14 yaşındayken Partizan A takımı ile profesyonel sözleşme imzaladı. Adem Lijajic 2008 yılındaki Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında İnter Bakü karşısında forma giydi. Adem Ljajic kariyerindeki ilk golü de 23 Kasım 2008 tarihinde Beograd takımına karşı attı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI