Adem Ljajic'ten müthiş final

Beşiktaş’ın sezon başında satın alma opsiyonu ile kadrosuna kattığı Adem Ljajic, özellikle sezonun ikinci yarısına damga vurdu.

Beşiktaş’ın sezon başında satın alma opsiyonu ile kadrosuna kattığı Adem Ljajic, özellikle sezonun ikinci yarısına damga vurdu. Yıldız oyuncu, dün akşamki Kasımpaşa karşılaşmasında kusursuza yakın bir performans ortaya koydu. 2 asist yapmayı başaran Sırp futbolcu, son haftada alınan 3 puanın mimarlarından biri oldu. Bu sezon 32 maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu, 9 gol ve 13 asist ile sezonu noktalamış oldu.

Yıldız oyuncunun bonservisinin alınması için tüm şartlar oluşmuş durumdu. Beşiktaş yönetimi, 6.5 milyon Euro’yu ödediği takdirde Ljajic’i kadrosuna katacak. Başkan Fikret Orman da Ljajic’in gelecek yılki kadro planlamalarında olduğunu ifade etmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI