Adisyon

Büyük takımlar, gençleri mecbur oldukları için değil, hazır oldukları için oynatırlar. Önce burada hemfikir olalım. Gerek Rıdvan, gerekse Ersin Beşiktaş MECBUR OLDUĞU için sahadalar.... Şafak Malatya'nın köşe yazısı

ADİSYON

Büyük takımlar, gençleri mecbur oldukları için değil, hazır oldukları için oynatırlar. Önce burada hemfikir olalım. Gerek Rıdvan, gerekse Ersin Beşiktaş MECBUR OLDUĞU için sahadalar. O sebeple bu çocuklara kızmak, arkada yatan sorunları görmeyi engeller. Bu pırlanta gibi 2 futbolcuya bu şartlarda denebilecek en büyük serzeniş, “Ah be çocuk…” tan öteye gitmemeli. Peki, bu sorunlar neler? Hadi biraz onu konuşalım.

Beşiktaş, bir şekilde yeniden büyük takım hüviyetini kazanmalı. Şimdi okuyacaklarınız belki biraz canınızı acıtabilir, hatta biraz da sinirinizi bozabilir lâkin birilerinin çıkıp bunu dillendirmesi gerekir. Önce şunun adını koyalım. Beşiktaş sosyal medyadan yönetilmez, yönlendirilmez. Makam sahibi kimseler, paylaştıklarına, giyimlerine, söylemlerine dahi dikkat etmek zorundadırlar. Beşiktaş camiası her alanda hak ettiği şekilde temsil edilmelidir. Saha içi sorunların temelinde, saha dışı sorunlar yatmaktadır. Şu an bu konuya bu kadar değinmek kâfi. İlerisi için belki bir uyaran, belki bir uyarı olur.

Peki, Sergen Yalçın'a bu kadar serzeniş neden? Hadi biraz da onu konuşalım. Evet, Beşiktaş yine finali yapamadı tıpkı yıllardır yapamadığı gibi. Ancak Sergen Yalçın geldiğinde sosyal medyasından, televizyonuna. Gazetesinden, radyosuna kısacası 3 kişinin bir araya geldiği her sohbette konuşulan şey aynıydı. Sergen Yalçın bu sezon değil, gelecek sezon sınavını verecek. Kendisine ait olmayan bir kadro, kendisine ait olmayan bir yapı içerisinde bu kısa sürede Sergen Yalçın’a fatura çıkartmak pek de makul ve mantıklı değil. Ancak hoca geldiğinde öyle bir oyundan, bu oyuna geçti ki, moral, motivasyon olarak bitmiş/bitirilmiş bir camiayı alıp, birkaç haftada umutları yeniden yeşeren, saha içerisinde keyif veren, en önemlisi bir çok Beşiktaşlıya ACABA MI? dedirten bir Beşiktaş yarattı. İşte bu beklenti yüzünden Antalya ve Kayseri maçlarında hayal kırıklığı yaşadı taraftar.

Sözün özü, Kayseri maçı ne hocaya yazar, ne de pırlanta gibi 2 genç topçuya. İlla ki bir adisyon yazılacak ise, devre arasında bu takıma 37’lik Atiba'nın alternatifini alamayanlara, 34’lük Burak’ın alternatifini alamayanlara, kanatlar bu kadar verimsizken, kanat takviyesi yapamayanlara, 1 transfer için 4 ayrı koldan çalışıp, manevi çıkarlar çatışınca transferi bitiremeyenlere yazar. Benim önerim, yeni sezona girmeden, hatta transfer sezonu gitmeden, Sn.Başkan’ın daha efektif, daha proaktif ve maddi olarak daha güçlü yol arkadaşları edinmesi yönündedir.    

ŞAFAK MALATYA 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI