Adriano'ya iki hafta süre

Beşiktaş yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek oyunculardan Adriano’ya iki haftalık ek süre verdi.

Beşiktaş yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek oyunculardan Adriano’ya iki haftalık ek süre verdi. Sezon başında beri Brezilyalı sol bekin sözleşmesini uzatmak isteyen yönetim, şu ana kadar olumlu sonuç alamadı.

Maaşta indirim 

Yeni sezonda hem takımın yaşını hem de maliyetini aşağıya çekmeyi düşünen yönetim, Adriano’nun takımda ağabeyli yapabileceğini düşündüğü için takımda kalmasını istiyor. 34 yaşındaki yıldıza bir yıllık yeni sözleşmenin yanı sıra şu anda kazandığı rakamın altında bir para teklif edildi. Fanatik’te yer alan habere göre yöneticiler tecrübeli yıldıza “Bu teklifi iyi düşün. Bir an önce kararını ver ki biz de yerine oyuncu bakmayı bırakalım. Görüştüğümüz sol bekler var. Kalmanı istiyoruz ama sen de bu konuda ortak bir noktaya gel” diyerek son teklifini yaptığı ortaya çıktı. Beşiktaş ile iki yıllık sözleşme imzalamak istemesi nedeniyle, siyah-beyazlı yönetimle bir türlü anlaşamayan Brezilyalı oyuncunun sezon sonu bitmeden yönetime son kararını vereceğini söylediği öğrenildi.

Adriano’nun Sivasspor maçında sahada 

Öte yandan sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan tecrübeli oyuncunun takımla çalışmalara başladığı ve Sivasspor maçında oynayabileceği kaydedildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI