Ahmed Hassan'dan Çarpıcı Beşiktaş Yorumu

Mısır futbolunun yaşayan efsanelerinden biri olan Beşiktaş’ın eski oyuncularından Ahmed Hassan, Beşiktaş'ın şampiyonluğun 1 numaralı adayı olduğunu söyledi.

Mısır futbolunun yaşayan efsanelerinden biri olan Beşiktaş’ın eski oyuncularından Ahmed Hassan, Beşiktaş'ın şampiyonluğun 1 numaralı adayı olduğunu söyledi. Kariyerinde 184 kez Milli formayı giyerek bu alanda dünya rekorunu elinde bulunduran Hassan, 2003-2006 yılları arasında şu an Beşiktaş'ın başında olan teknik direktör Sergen Yalçın’la birlikte forma giydi. Mısırlı futbol adamı, Siyah-Beyazlılar’la ilgili olarak, “Beşiktaş’ın kalbimdeki yeri her zaman farklıdır. Orada top oynadığım dönemleri, büyük bir özlemle hatırlıyorum. Beşiktaş, harika taraftarlara sahip olan bir kulüptü. Elbette Beşiktaş’ın, bu sezon ligde çok başarılı olup, şampiyon olmasını istiyorum. Şu anda da şampiyonluğun 1 numaralı favorisi olarak gözüküyor” yorumunu yaptı. 

‘Yürekten başarılar’

Ahmed Hassan, teknik direktör Sergen Yalçın’dan övgüyle söz ederek, “Takımın başında Sergen Yalçın gibi önemli bir isim var. Sergen, oyuncu olarak çok yetenekli ve büyük bir futbolcuydu. Umarım, hocalık yaşantısında da bu şekilde devam eder. Bu süreçte taraftarların, onun yanında olması ve ona destek vermesi çok önemli. Kendisine yürekten başarılar diliyorum” yorumunu yaptı.

Ahmed Hassan kimdir?

Mısırlı 10 numara, 2003 yılında Gençlerbirliği’nden Beşiktaş’a transfer olmuştu. 3 sezon formasını giydiği Kara Kartal’da 70’i ilk 11’de olmak üzere 105 mücadelede görev yapan başarılı oyuncu, takımına 30 gollük katkı sağlamıştı. Beşiktaş sonrasında Anderlecht ve Zamalek kulüplerinde oynayan Hassan, 2013 yılında 37 yaşında futbol hayatını noktaladı. Mısırlı futbolcu, kariyeri boyunca; Türkiye Kupası, Belçika Ligi, Belçika Kupası, Belçika Süper Kupası, Mısır Premier Lig’i, Afrika Süper Kupası gibi şampiyonluklar yaşamıştı. Öte yandan Hassan, Mısır milli takımıyla 184 maça çıkıp 33 gol kaydetmişti.

Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI