Ahmet Nur Çebi, Çareyi Fikret Orman'da Buldu

Kartalhaber özel haberi... Beşiktaş camiasında son günlerde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Göreve geldiği 13 aydan bu yana enkaz devraldığını belirten ve eski Başkan Fikret Orman'ı sürekli sert dille eleştiren Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, 'Gönlüm cennet istiyor ama günahlar izin vermiyor' ve 'Ben hesap sorma makamı değilim. Denetleme yapılır, yanlış bir şey varsa da genel kurula getiririz' açıklalarını yaparak Fikret Orman'a zeytin dalı uzatmıştı.

 İşte yılın haberi... Beşiktaş'ta perde arkası gelişmesi... Beşiktaş camiasında son günlerde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Göreve geldiği 13 aydan bu yana enkaz devraldığını belirten ve eski Başkan Fikret Orman'ı sürekli sert dille eleştiren Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, 'Gönlüm cennet istiyor ama günahlar izin vermiyor' ve 'Ben hesap sorma makamı değilim. Denetleme yapılır, yanlış bir şey varsa da genel kurula getiririz' açıklalamarını yaparak Fikret Orman'a zeytin dalı uzatmıştı. 


Başkan Çebi,  kapalı kapılar ardında flaş bir hamle daha yaptı. Çebi, camianın önde gelen ünlü bir işadamı vasıtasıyla Fikret Orman'a mesaj göndererek görüşmek istediğini iletti. Çebi'nin '6.5 yıl birlikte büyük zorluklarla görev yaptık. Beşiktaş için artık el ele vermeliyiz' mesajıyla Orman'dan randevu istediği belirtildi. 

Ancak eski Başkan Fikret Orman'ın bu isteğe olumsuz yanıt verdiği öğrenildi. Orman'ın, Çebi'nin mesajını getiren ünlü işadamına, "Sizi kırmak istemem ama bu teklifi kabul etmem mümkün değil. Benim, 1.5 yıldır hakkında yaralayıcı konuşan ve bana ve aileme küfür edilirken sessiz kalan bir kişiyle konuşacak hiçbir şeyim yok. Ben görev sürem için hazırlanan denetleme raporunun açıklanmasını bekliyorum.O rapor açıklanınca benim de söyleyeceklerim olacak" yanıtını verdi. 

Orman'dan istediği yanıtı alamayan Çebi'nin bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI