Ahmet Nur Çebi İstifa Ediyor

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den flaş karar...

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den flaş karar... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, 5 Şubat 2021'den bu yana sürdürdüğü Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı'ndan istifa etme kararı aldı. Çok yorulduğu için bu kararı aldığını ifade eden Çebi, kulüp başkanlarından ay sonuna dek olağanüstü seçim yapılarak yeni başkanın belirlenmesini talep etti.

"KARARLARDA YUMUŞAMA İSTEDİK"

Ahmet Nur Çebi, dün Futbol Federasyonu yetkilileriyle gerçekleştirdikleri toplantı sonrasında, "Geniş kapsamlı bir toplantı yaptık. TFF Başkanı ve üyeleri sorunlarımızı dinlemek, fikirlerimizi almak için buraya kadar geldiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Yabancı sayısının düşürülmesiyle 'Bir sene daha erteleyin lütfen. Sıkıntılarımız' aşamadık.' dedik. Belki sahada 11 kişinin yabancı olması hoş değil ama bu durumu pandemide aşamadığımızı ifade ettik. Ülkemizi Avrupa'da temsil edeceğiz. Birçok takımımız aynı sorunu yaşıyor. Limitler konusunda hoşgörüye ihtiyacımız olduğunu söyledik. Yayıncı kuruluşla ilgili konuları konuştuk. Ayın 9'u 10'una kalmadan birçoğunu netleştireceğimizi düşünüyoruz. Çünkü yapacağımız çalışmalar, verilecek kararlara göre devam edecektir. Alınan kararlarda yumuşama ve hoşgörü istirham ettik" sözlerini sarfetti.    

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI